13 OZ. FRONTLIT BANNER - ЧЕРНО ОБРАТНО

Нашите 13 унции. FRONTLIT Banner - Black Back е същият материал като нашите най-популярните 13 унции. FRONTLIT 500 Denier Banner и се произвежда с черно назад, за да блокира изображения и графики от повърхността на дисплея.

Информация за продукта

Нашите 13 унции. FRONTLIT Banner - Black Back е същият материал като нашите най-популярните 13 oz. FRONTLIT 500 Denier Banner и се произвежда с черно назад, за да блокира изображения и графики от повърхността на дисплея.

черен обратно банер

PVC банер Black Back-300-500-440g

блокиране на банера отпред


Подсилен ламиниран банер материал, произведен с полиестерна матрица, този продукт се произвежда с 9x9 полиестерна тъканна структура, ламинирана с ярка бяла PVC повърхност. Дългосрочните приложения за вътрешно и външно маркиране са идеални приложения за тази черна обратно винилна медия.


Предлагаме пълна гама от фронтови носители в различни тегла, размери и ширини за вашия специален проект. За повече информация за нашите 13 oz.


DER нов материал е един от водещите Китай 13 унция. фронтов банер - черни производители и доставчици, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествени 13 унции. фронтов банер - черен гръб на конкурентна цена и винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: 13 oz. фронтов банер черен гръб, 13 унции. FRONTLIT, 500 Denier банер
Запитване

You Might Also Like