15 OZ. PET ДВОЙНА СТРАНА Материал на банер

15 oz. PET BLOCKOUT Banner е подсилен банер материал, произведен с блокиращ слой от РЕТ фолио в центъра и PVC ламиниран отпред и отзад.

Информация за продукта

15 oz. PET BLOCKOUT Banner е подсилен банер материал, произведен с блокиращ слой от РЕТ фолио в центъра и PVC ламиниран отпред и отзад. Тази 15 унция. banner за блокиране е проектиран така, че да постигне 100% непрозрачност, за да блокира изображенията на обратната страна или да изчисти изображението поради осветлението зад знака. Тъй като е материал за анти-къдрене, този носител е най-добрият избор за графични приложения за двуслойни графични изображения, където се изисква супер гладко изображение за висококачествено и близко до гледане.

15-инчов банер за РЕТ

15 oz. блокиране на банерния материал

15 oz. двустранен банер за блокиране


Популярни приложения за тази 15 унция. материали за блокиране включват банерни щандове и ролкови дисплеи, при които се изисква пълна печат без извиване.

Материалът от РЕТ банер може да се произведе и с едностранно PVC ламиниране за по-леки и икономични цели. Възможно е да се отпечата от едната страна 13- цоловият сив обрат PET банер .


Редовно има 2 слоя PET фолио в средата, двойна PVC страна , прави общо тегло 15oz; ако една страна PVC, теглото ще бъде 13oz; най- икономическият PET банер е 1 слой PVC + 1 слой PET, теглото ще бъде 10oz.

DER нов материал е един от водещите Китай 15 унция. за домашни любимци производители и доставчици на двустранен банер, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествени 15 унции. pet двустранен банер материал на конкурентна цена, и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: 15 oz. за домашни любимци двустранен банер материал, блокиране банер, 15 грама винил банер материал, PET банер материал
Запитване

You Might Also Like