2 Cube водни чанти

2 кубове вода чанти е проста PVC контейнер за съхранение на вода за питейна вода, дъждовна вода, канализация и производствена вода. Обемът на 2 куб. Резервоар за вода може да бъде проектиран така, че да осигурява адекватни водни ресурси за аварийни приложения, строителни обекти, горски пожари и т.н.

Информация за продукта


2 кубчета водни торбички


2 кубчета за тоалетна вода


2 cub e water bags е прост PVC   резервоар за вода за съхранение на питейна вода, дъждовна вода, канализация и производствена вода. Обемът на 2 куб. Резервоар за вода може да бъде проектиран така, че да осигурява адекватни водни ресурси за аварийни приложения, строителни обекти, горски пожари и т.н.


PVC контейнер за вода


Цветните PVC резервоари за вода са изработени от специална PVC брезент .   Тя може да бъде сгъната, когато е празна, лека и лесна за транспортиране и монтаж и може да се използва дълго време с доста ниски разходи.

Водните ни торби са персонализирани според изискванията на клиентите, а материалите се избират според типа, температурата и местоположението на съхранение.


DERFLEX Основен продукт:

Номер на частта

спецификация

DG1122

1000D * 1000D, 20 * 20, 650 грама

DG1330

1000D * 1000D, 30 * 30, 900 грама

 

резервоар за вода


Ако имате интерес или въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип по продажбите. Очакваме Вашето сътрудничество.DER Нов Материал е един от водещите производители и доставчици на кутии за торбички за вода в Китай, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествени 2 кубчета за топла вода на конкурентни цени и винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: 2 кубове вода чанти, PVC контейнер за вода, резервоар за вода, куб PVC резервоар за вода, Pvc брезент, водни чанти,
Запитване

You Might Also Like