5t сертифициране тест водна чанта

5-тонната торбичка за тестване за сертифициране е също така наречена тежка водна чанта за теглото на водата и торбичка за вода. Тестът тежка торбичка може да се използва за тестване на повдигане на кран, изпитване на якост на палубата, пробиване на изпитания за конзолни съдове и т.н. Тя е по-ефективна и по-безопасна от традиционното твърдо тегло и има по-ниски разходи за откриване.

Информация за продукта


5t торбичка за тестване за сертифициране


5t торбичка за тестване за сертифициране


5-тонната торбичка за тестване за сертифициране се нарича още тежка водна торба   и   тегло вода торбичка . Това е тежка водна чанта   може да се използва за тестване на повдигане на кран, изпитване на якост на палубата, пробиване на добре изпитания на корабна конзола и т.н. Тя е по-ефективна и по-безопасна от традиционното твърдо тегло и има по-ниски разходи за откриване.


вода тегло тежка торбичка вода


В допълнение към тежкото тегло на традиционния тест за теглото и неудобния транспорт,   PVC покрит плат материал от   тестовата торбичка е лека, обемът е малък и транспортът е удобен, освен че има предимства за опазване на околната среда, икономия на енергия и намаляване на потреблението.


DERFLEX Основен продукт:

Номер по чл

S pecification

DG1122

1000D * 1000D, 20 * 20, 650 грама

D G1330

1 000D * 1000D, 30 * 30, 900 g


тегло вода торбичка


Ако имате интерес или въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип по продажбите. Очакваме Вашето сътрудничество.

 


DER Нов Материал е един от водещите производители и доставчици на чанти за сертифициране на Китай 5t сертифициране, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествени 5t сертифициране тест водна чанта на конкурентна цена, и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: 5t сертифициране тест вода чанта, тегло вода, тест тежка вода чанта, тежка вода чанта, теглото вода чанта, тест вода чанта,
Запитване

You Might Also Like