9oz масив винил материал за стадион банери

Стадионните банери популяризират предстоящите игри и помагат на феновете да покажат своя дух. Използвайте банани на стадиона, за да се идентифицирате като горд американски футболен фен, да създавате енергия и вълнение в игра на бейзбол или да покажете печелившите рекорди на отбора си в баскетболна игра. Независимо от този спорт, който играете или следвате, банерите на стадиона празнуват любовта на играта.

Информация за продукта

9-инчов винил материал за банери на стадион

DERFLEX е вашият източник на банерни материали за стадион и спортни банери за всяка игра! Стадионните банери популяризират предстоящите игри и помагат на феновете да покажат своя дух. Използвайте банани на стадиона, за да се идентифицирате като горд американски футболен фен, да създавате енергия и вълнение в игра на бейзбол или да покажете печелившите рекорди на отбора си в баскетболна игра. Независимо от този спорт, който играете или следвате, банерите на стадиона празнуват любовта на играта. Независимо дали сте фен на един отбор от типа "Малка лига", екип от гимназисти, колективен отбор или професионална спортна организация, пълен цвят, обичайните банери на стадиона показват вашата гордост, дисциплина, решителност и работа в екип като нищо друго.


Използвайте банери, за да уведомите квартала, когато ще имате опит, практики и игри. Освен това банерите са чудесни показатели за паркинги и места за влизане / излизане при големи спортни събития. Добавете името, маската и цветовете на вашия екип на всеки банер. Тъй като повечето любителски отбори нямат официално финансиране, използвайте банери на стадиона като възможност да продавате спонсорства - просто добавете логото на спонсора си към банера и го представете на вашите игри - това е чудесен начин за набиране на пари и подкрепа за вашия отбор.

Когато тренирате или подкрепяте спортен екип, важно е да изведете думата; станционните банери улесняват.


перфорирани винилови банери

материал за ограда от банер

mesh vinyl material for stadium advertising

външен банер на окото

Стадион Банери за всяка ситуация:

Старшите банери могат да бъдат поръчани в различни материали и различни тегла. Редовните банери на винилови стадиони са лек, но силен материал, който е чудесен за употреба на открито във футболни, бейзболни и футболни срещи. За закрити мажоретни състезания и баскетболни мачове препоръчваме банери матирани винилови или метални стадиони, които няма да заснемат в снимки.

Всички наши банери са отпечатани на матов винил (за неотразяващи неотразяващи причини). Имаме опции за:

• 10 грама винил (на закрито)

• 13 грама винил (светла външна употреба)

• 16 грама винил (външни банери за тежки условия с прозорци за вятър)

• 9- литров винил (полупрозрачен).


DER Нов Материал е един от водещите Китай 9 грама окото винил материал за стадион банери производители и доставчици, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвежда висококачествени 9 грама окото винил материал за стадион банери на конкурентни цени, и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продан. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: 9-инчов винилов материал за стайни банери, винилови банери. перфориран винил банер
Запитване

You Might Also Like