Начало > За нас

Шанхай DER Нов Материал Ко ООД е ангажиране в производството, разработването и продажбата на материали за цифров печат, тъй като тя е създадена. Той е професионален доставчик в областта на рекламата, сертифициран по ISO9001-2000.


DER притежава професионални линии за производство на висококачествени материали за цифров печат от PVC. Линиите включват процес на широко валцоване, текстилно покритие, лепило, както и еднопосочно производство на визия. Строгата и перфектна система за контрол на качеството гарантира високо качество на продуктите на DERFLEX и също така постига любимите на световните клиенти.

about.jpg


DERFLEX е професионален производител на различни видове ламиниран PVC и покрит плат.

като например еко-разтворител дигитален печат фронтов флаг банер, подсветка банер, banout banner, окото банер, самозалепващи винил, еднопосочна визия визия, дигитален печат платно, мастиленоструен текстил, pvc каучук брезент и така нататък ...

05.jpg

06.jpg


Шанхай DER Нов Материал Ко ООД има производствена площ 60 000 квадратни метра, регистрирани с 2,5 милиона щатски долара. 3 календари, 3 машини за нанасяне на покрития и 5 машини за ламиниране, 25 старши инженери и 450 работници правят нашата фабрика по-конкурентна сред винерските банери.

z.jpg

x.jpg


DERFLEX има цялата серия QC система. В същото време ние си сътрудничим с Източнокитайския университет за наука и технологии, който е известен университет в Китай, за изграждане на полимерна изследователска лаборатория. Това запазва бъдещото ни предимство на технологиите и проучването на нови продукти.


Център за изследване и развитие

С централна зала за изпитване на първокласни DER нов материал.we има пълна и atraitly тестване система.Той е оборудван с различни съоръжения за изпитване в зависимост от различните характеристики на продуктите-chenical влакна, PVC навити материал и рекламни материали и се усъвършенства стандарти за изпитване на продуктите и изисквания.Той притежава първокласен екип от тестов персонал с висше образование и добро техническо качество, така че контролируемостта на продукта е guarabteed и продукти, излизащи от завода са 100% до стандарт.

112.jpg

113.jpg


DERFLEX е в областта на цифровия печат за над 15 години, има клиенти над 100 страни.

Ние следваме всички наши поръчки от PI, производство, доставка и следпродажбено обслужване.

Всички поръчки със строг контрол на качеството, за да отговарят на изискванията на клиентите ..

c.jpg

v.jpg

01.jpg

02.jpg


Нашата визия
Надяваме се да установим близко приятелство с нашите клиенти и да предложим подкрепа в наша полза, че ние израстваме заедно и комбинирани, за да станем лидер в печатната област