Акрилни разделители на екрана

Акрилни разделители на екрана се използват за офис и жилищни бюра, за разделяне на личното пространство. Тъй като coronavirus разпространението, много по-приложим е да се направи отделно и безопасно пространство.

Информация за продукта

Акрилни разделители на екранасе използват за офис и жилищни бюра, за разделяне на личното пространство. Тъй като coronavirus разпространението, много по-приложим е да се направи отделно и безопасно пространство.

Acrylic Screen Dividers

Основните предимства наАкрилни разделители панели:

1.     Използванеакрилен лист, твърда текстура, безопасен, здравословен, без мирис, плътно запечатване, абразия и надраскване устойчиви.

2.     Акрилен материал с кръгъл ръб, повишава носещата способност на бюрото, антикорозионна, издръжлива

3.     Тя е толкова гъвкава, колкото искате, и може да се използва катостудент изпит размет, както идял офис...

Acrylic Divider Panels

Налични цветове:

student exam baffle,

Предимства на продукта:

1.     Изберете от най-различни цветове, за да задоволите любимите цветове на всеки, Нека новите продукти да се придружават с вас

2.     Кръгла ръб: Машина за кантове, внасяна от Германия. Усъвършенстваният процес на ивици на ръба гарантира, че четирите страни на ръба на лентата са здраво прикрепени и не падат.

3.     Дизайн екран клип: прост дизайн европейски стил, може да бъде разглобен и инсталиран, за да се защити неприкосновеността на личния живот, подобряване на ефективността на работа, прост и удобен монтаж

4.     Дебел материал: Акрил се използва за екструдиране с висока плътност, за да се предотврати повреда и повреда. Повърхността е гладка и лесна за търкане. Не е лесно да корозират и може да се използва дълго време.

Acrylic Divider Panels

Основни спецификации:

Име на продукт

акрилни разделители панели

Размери

Персонализирани

Акрил дебелина

3-5 мм

Цветове

12 цвята на склад, могат да бъдат персонализирани

Покритие

UV и двете страни

Дърта

10 години

 

Област на приложение:

office partition

 student exam baffle

DERFLEX е професионален производител на продукти за показване, плексиглас (акрил, PMMA) продукти. Компанията разполага с пълна научна система за управление на качеството, с 20-годишен опит в областта на знаците и дисплеите, ние предлагаме най-конкурентни продукти и услуги. Ако имате по-голям интерес, моля свържете се с нас свободно!

plexiglass

DER New Material е един от водещите Китай акрилни екранни разделители производители и доставчици, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвежда висококачествени акрилни екранни разделители на конкурентни цени, и ние винаги можем да ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: акрилни екранни разделители, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, високо качество, за продажба
Запитване

You Might Also Like