Селското стопанство покрива брезент

Класификация на селскостопански пластмасови филми от гледна точка на видовете За класифицирането на селскостопански мулчиран материал той може да бъде класифициран от материала, вида, функцията и характеристиките.

Информация за продукта

Класификация на селскостопански пластмасови филм, Селскостопански покритие Брезент материал от гледна точка на видовете

За класификацията на селскостопански мулчиран материал той може да бъде класифициран от материала, вида, функцията и характеристиките.

1) според използването на класификация на суровините: стъкло, твърда пластмасова плоча, мек пластмасов лист, мрежи за насекоми и др.

2). Суровините, използвани в селскостопанските филми, са разделени на три категории: поливинилхлорид, полиетилен, етилен винил ацетат кополимер, фолио от пола, флуорен филм, поликарбонат, метил пропионат и др.

3) в зависимост от използването на функцията на продукта: може да се раздели на селскостопански филм и селскостопански филм.

4) за класифициране на характеристиките и характеристиките на селскостопански филм от ъгъла на материалите за запазване на светлина и топлина, вътрешен и външен покриващ материал, прозрачни и черни два вида пластмасови филми, топлоизолационни филм и е тясно свързано с производството на устойчиви на стареене филм, разграждащ се филм и др.


  1. Селското стопанство хвърли филм

    Използването на технологията за култивиране на пластмасови покрития е приложено към прилагането на тази технология, която прави култивацията на плодове и зеленчуци в студения сезон добре приложена, ключът към насърчаване на растежа на растенията и добива.

  2. Филм с много приложения

    Филмът, в допълнение към ориз, памук, царевица, тютюн, цветен разсад и покритие на полето, се използва за направата на мембрана за контрол на наводненията, облицована за напояване и воден резервоар, значително подобрявайки фактора на оползотворяване на водата. В допълнение, пластмасовото фолио се използва широко за отглеждане на гъби, храни за флота и др.

  3. Филм за насекоми

    Това е многопластов филм, изработен от обикновен етилен и етилен с ниска плътност. Филмът отразява само ултравиолетовите лъчи на слънцето в околностите, докато видимата светлина се отразява. Заради страха от страх от ултравиолетова светлина и не близко до филма, той може да играе ефект на контрол над вредителите. За предотвратяване и контрол на силна устойчивост на листни въшки, червени паяци и други специални ефективни;


супер ясен брезентов валяк за селското стопанство
PVC филми ролки
Селскостопанска брезентова пластмаса
Селското стопанство навес брезент


Запитване

You Might Also Like