Тентови тъкани обикновени цветове

Външната материя на тъканите, устойчива на UV лъчи и неблагоприятното време (водоотблъскващо средство), боядисан в акрил, осигурява на тъканта гарантирана дългосрочна устойчивост на цветовете, дължаща се на багрила, импрегнирани в влакната на преждата преди производството на преждата. има качества против изглаждане, тази тъкан ще намали топлината и ще блокира отблясъците на слънцето.

Информация за продукта

Външната материя на тъканите , устойчива на UV лъчи и лошото време (водоотблъскващо средство), боядисан в акрил, дава на тъканта гарантирана дългосрочна устойчивост на цветовете, дължаща се на багрила, импрегнирани в влакната на преждата, преди да бъде произведена фабричната прежда. има качества против изглаждане, тази тъкан ще намали топлината и ще блокира отблясъците на слънцето.

awning fabrics

shade canvas material

outdoor awning fabrics


някои от употребите на тъкани тъкани : шезлонги, чадъри, перголи, външни джакузи, щори, тенти, външни щори, тенти за магазини, брезенти, сенници, търговски тенти и сенници, балконски врати, външни кафенета, Обхваща ...


Лесно да се поддържат никакви реални специализирани методи за почистване, които да се следват, ще се почистят с помощта на стандартна тръба за маркучи и сапунена вода. Въпреки това, при тежки твърди частици може да се използва специален почистващ препарат и водоустойчив агент за защита на тъканите, за да се удължат неговите водоотблъскващи свойства.

Едно външно тентиране осигурява перфектен нюанс на ярките слънчеви дни, като същевременно ви охлажда, добавя допълнителна функция към вашия вътрешен двор ще действа като продължение на вашия дом създавайки допълнително ценно място за хранене навън в топлите вечери или в дъждовни дни със семейството и приятелите ,

Тази тъкан трябва да бъде фиксирана под ъгъл, за да се увеличи нейното водоотблъскване;
тъканта не е 100% водоустойчива и ще позволи на водата да преминава през силен дъжд или ако е фиксирана като плосък лист


Търговски приложения: Отлични за създаване на бариери или допълнителни зони за сядане и хранене за клиентите по пешеходни пътеки извън баровете, ресторанти и кафенета могат да се използват за подмяна на старата ви повредена или избеляла тъкан .

DER Нов Материал е един от водещите производители и доставчици на тъкани тъкани тъкани Китай, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествени тъкани тъкани обикновени цветове на конкурентни цени и винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: тъкани за тъкани обикновени цветове, тъкани за тента, платно за сянка
Запитване

You Might Also Like