Тентови тъкани

Шанхай DER Нов материал Ко ООД е професионален производител на тъкани тента в Китай, специализирана в проучване, разработване и производство на тъкани sunbrella. таван платното е водоустойчив fabricused да направите плат тенти, например сенки сянка и открито тенти. Приложения: ...

Информация за продукта

Шанхай DER Нов материал Ко ООД е професионален производител на тъкани тента в Китай, специализирана в проучване, разработване и производство на тъкани sunbrella .

таван платното е водоустойчив fabricused да направите плат тенти , например сенки сянка и открито тенти .


awning fabrics manufacturer

тъкани за тенти


awning fabrics supplier

sunbrella плат


awning fabrics wholesale

таван платно


Приложения:

awning canvas manufacturer

външни тенти


awning canvas wholesale

сянка тенти


sunbrella fabric wholesale

прозорец сянкаDERFLEX е професионален производител и търговец на тъкани слънчоглед, специализиран в проучването, разработката и производството на тъкани за тенти . Нашият офис, разположен в Шанхай, фабрика в град Хайнинг, с удобен транспорт достъпа. Всички наши продукти отговарят на международните стандарти за качество и се оценяват много на различни пазари в целия свят.

Ако се интересувате от някое от нашите танцуващи платна или искате да обсъдите персонализирана поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нас. Очакваме с нетърпение да изградим успешни бизнес отношения с нови клиенти по целия свят в близко бъдеще.

Запитване

You Might Also Like