Биогаз мембрани

B iogas M embranes биогаз титуляр е направен от биогаз мембрани, които обикновено се използва за съхраняване на био и депото газове. Pvc биогаз резервоар сега също прилага в областта на пречистване на водата, депа и аграрната биогаз инсталации (тор Смлените).

Информация за продукта


БiogasМembranes 


Biogas Membranes


БиогазТитуляре направен отбиогаз мембраникоито обикновено се използва за съхраняване на био и депото газове. ThePVC biogas резервоарСега се прилага в областта на вода пречистване, депа и Аграрен биогаз инсталации (тор Смлените).

 

Biogas Holder


С героите на добри hermeticity, перфектно разкъсване и разрушаване на силатаС PVC материал плате по-конкурентна, отколкото другите материали.

 

DERFLEX основен продукт:

Част номер

Спецификация

DG1122

1000D * 1000D, 20 * 20, 650gsm

DG1330

1000 D * 1000 D, 30 * 30, 900gsm


pvc biogas tank


Ако имате допълнително интерес или въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип по продажбите. Ние се радваме за вашето сътрудничество.


DER нов материал е един от водещите Китай биогаз мембрани производители и доставчици, с професионални фабрика, ние сме в състояние да произвежда висококачествен биогаз мембрани на конкурентна цена и винаги можем да ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продукти на едро от нас.
Hot Tags: Биогаз мембрани, биогаз титуляр, PVC биогаз резервоар, с PVC покритие плат материал,
Запитване

You Might Also Like