Черно сухо 3D карбон винил автомобил обвивка филм

Това трайно фолио от въглеродни влакна е идеално решение за дългосрочни приложения за маркетинг на флота и моторни спортове и осигурява лека, икономична алтернатива за боядисване. Удобен за архитектурни приложения на закрито и навън.

Информация за продукта

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Текстура: Въглеродни влакна с матово покритие

Дебелина: 3,4 мили

Приложение: Сухо

Лепило: Акрилна основа, подходяща за репозициониране, плъзгаща способност

Очаквана трайност: 5-7 години.

Съответствие: Много висока

Необходимо ниво на умения: Ниска.

5D винил карбонови влакна

винил филм от въглеродни влакна

автомобилна опаковка винил


Гаранция*

Опитайте новата серия от въглеродни влакна XPO!

Произвежда се за приложения за външна боя. Също така подходящ за интериорни приложения.

Филмите от въглеродни влакна DERFLEX се изработват с помощта на полизолова смес. Филмът е оценен да трае 5-6 години. XPO лепилото демонстрира новата технология на централната точка, която е разработена, за да осигури на филма лесна препозициониране и отстраняване на въздуха / въздуха. Новата лента за освобождаване на въздух също прави XPO филмите един от най-надеждните винили на пазара.

Този филм е морски безопасен, може да се използва за вътрешни и външни части. Подходящ за архитектурни приложения като бюра, шкафове и др.

Това трайно фолио от въглеродни влакна е идеално решение за дългосрочни приложения за маркетинг на флота и моторния спорт и осигурява лека, икономична алтернатива за боядисване. Удобен за архитектурни приложения на закрито и навън.


DER Нов Материал е един от водещите Китай черни сухи триизмерни въглеродни винил автомобил обвивам филм производители и доставчици, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествени черен сух 3d въглерод винил автомобил обвивам филм на конкурентна цена, и ние винаги можем да предложим продаваните от вас продукти. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: черен сух 3d въглерод винил автомобил обвива филм, въглеродна Fiber с матово покритие, филми от въглеродни влакна, въглерод влакно превозно средство опаковане винил
Запитване

You Might Also Like