Платно платно банер за знаме

Платно платно за знаме е сублимационен текстил, изработен от полиестерен плат с много леки покрития за директно отпечатване.

Информация за продукта

Платно платно за знаме е сублимационен текстил, изработен от полиестерна тъкан . тя може да бъде сгъната за по-добро транспортиране и добро изпълнение без дефекти.

Canvas Fabric Banner for flag

sublimation direct print textile

polyester fabric

Този сублимационен директен печат на текстил се използва за заместване на някои от PVC материалите и традиционния начин на отпечатване. Поради високата си производителност и екологичност, тя се приема от все повече и повече хора по целия свят.

DERFLEX е водещ производител в Китай за различни видове PVC покрити тъкани и текстил. , с опит над 18 години. Ако се фокусирате върху широкоформатен цифров печат, вие сте добре дошли да посетите нашата фабрика за по-нататъшно обсъждане


DER Нов Материал е един от водещите банер плат плат плат за флагове производители и доставчици, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествени плат плат плат за знаме на конкурентни цени, и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: платно тъкан банер за знаме, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, висококачествени, за продажба
Запитване

You Might Also Like