Прозрачно PVC покритие за електронен продукт

Статично прозрачно PVC покритие е вид без лепило винил, подходящ за стъкло и електронен продукт. Статичен защитен филм, прикрепен към повърхността на електронния продукт чрез електростатично излъчване, не причинява остатъци от лепило.

Информация за продукта

Shanghai DER New Material Co., Ltd е професионалист Прозрачно PVC покритие производител и износител в Китай, който се занимава с проектирането, разработването и производството наСтатично защитнофилм.

Статично прозрачно PVC покритиее вид винил без лепило, подходящ за стъкло и електронен продукт. Статичензащитен филм, прикрепен към повърхността на електронния продукт чрез електростатичен, не причинява остатъци от лепило, той има водоустойчив, влагоустойчив, антикорозионен, антикиселинен и антиалкален, антипрахов, за безопасност и защита и други функции.

static wrapping film

Характеристики на продукта:

1) ЯсноСтатичен стикер, който влагоустойчив, антикорозионен, антикиселинен и антиалкален, антипрахов ;

2) Яснофилм, лесен за проверка на продукта от клиентите, избягвайте да оказвате стабилност на продукта поради директно докосване с ръка;

3) Статично прилепване стъклен филмбез лепило, не оставайте върху продукта, стъклото и прозореца.

Спецификации на продукта:

clear PVC film

Елементи

Описание

Дебелина на филма

Предаване на светлина

Дължина (m)

Ширина (m)

DTS-007

Защитно фолио

0,07 мм

90%

200

1.1

Обслужване на продукта:

1) Професионален производствен екип с опит над 15 години;

2) Строга система за контрол на качеството за производство на консистенционни продукти;

3) На всички въпроси или запитвания ще бъде отговорено в рамките на 8 часа;

4) Всеки проблем с качеството ще бъде възстановен с 3 работни дни

PVC film

DER е професионаленелектростатичен защитен филмпроизводител, нашите продукти са в промоция. Ако сте дистрибутор настатичен материал за залепващо фолио, и ако имате някакви въпроси или изисквания отСтатично залепващо фолиона едро, моля свържете се с нас свободно.joyce@derflex.comWhatsApp: 8615821774106Hot Tags: прозрачно PVC покритие за електронен продукт, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, високо качество, за продажба
Запитване

You Might Also Like