Мрежа за безопасност при строителството

Безопасната мрежа за строителство е изработена от високоякостна полиестерна прежда, изработена от основна плетена мрежа, импрегнирана с полимерна смола от PVC, загрята при висока температура и налягане. След щанцоването и охлаждането, той се прави в мрежеста тъкан и след това се обработва в различни размери на готовите продукти чрез процесите на кантиране и изкълчване.

Информация за продукта

Най-Мрежа за безопасност на строителствотое изработена от високоякостна полиестерна прежда, изработена от основна плетена мрежа, импрегнирана с полимерна смола от PVC, загрята при висока температура и налягане. След щанцоването и охлаждането, той се прави в мрежеста тъкан и след това се обработва в различни размери на готовите продукти чрез процесите на кантиране и изкълчване.

3.jpg

Мрежа за безопасност при строителствотоосновни структури:

Мрежа за безопасност на строителната площадкае изработена от полиестерна тъкан, покрита с PVC, общо тегло 130gsm.

Мрежа за безопасност на строителството на сгради

Вещ

стойност

Мерна единица

Метод на тестване

Основни тъканиинтегрална схема

250DX250D

дение

/

строителство

22X19

Теми / Inch2

/

Общо тегло

130

GSM

/

Разрушаваща сила

L: 1000

N / 5 cm

DIN53354

W: 1000

Сила на разкъсване

L: 200

N / 5 cm

DIN53356

W: 170

Пропускливост на въздуха

4064

мм / сек

GB / T 5453-1997

Пропускливост на светлината

44.3

%

GB / T 2410-2008

Температурна устойчивост

-30--70

степен

/

光影魔术手拼图.jpg

Основни предимства и характери наPVC строителна мрежа

Той има много предимства като добро забавяне на горенето, водоустойчивост, киселинност и алкалоустойчивост, висока якост, устойчивост на висока температура, антистатик, устойчивост на разкъсване, устойчивост на ниска температура, добра еластичност, леко тегло, устойчивост на износване и устойчивост на сгъване, трайност, лека и красива , лесен за почистване и т.н.

4.jpg

Персонализирано производство

PVC строителна мрежаможе да се направи с различни цветове, спецификации, дебелина, тегло, ширина според изискванията на клиента

66H27GDN9797N}I3OHS05RG.jpg

Основни приложения наМрежа за безопасност на строителството

Огнеупорна полиестерна мрежа с PVC покритиесе използва широко катоПредпазни мрежи, строителни оградии т.н.

DERFLEX е професионаленпроизводител на строителна предпазна мрежав Китай, с опит над 20 години. 100 000m² производствена площ, 50 плетачни машини, 3 производствени линии за покритие, повече от 500 работници, 5 техници, за да направят пълна производствена способност и персонализирани производствени способности.

construction safety net manufacturer

Нашата услуга:

Проби: налични са безплатни проби по DHL сметка на клиентите

Гаранция за качество: Всеки проблем с качеството по време на гаранционния период ще бъде решен веднага след обратна връзка

Професионален екип за международни продажби: 7 * 24 часа онлайн услуга. На всякакви въпроси ще бъде отговорено след 24 часа.

Доставка: Дългосрочно сътрудничество с национални и международни корабоплавателни агенти, което осигурява доставката на продукта от първото време.

Срок на плащане: Клиентите с дългосрочно стабилно сътрудничество ще бъдат подкрепени с определени начини на плащане

construction safety net manufacturer

Контрол на качеството:

По време на производството: специфичен QC, за да се прави редовен тест за някои физически знаци. размер на ролката, тегло, цвят, дизайн на плата и всякакви визуални дефекти.

Лаборатория: професионални тестови устройства се използват за изпитване strength якост на скъсване, якост на счупване, FR, анти-стареене, тежки метали, без фталат и др.

Проби за производство, съхранявани на склад за повече от 5 години, за да се запишат при всяка поръчка.

Производство и тестване 100% следвайки потвърдените проби и инструкции.


Hot Tags: строителна защитна преградна мрежа, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, висококачествени, за продажба
Запитване

You Might Also Like