Диамантен модел Парна бариера Пластична поли мембранна хидроизолация за покрив

Поли мембранната хидроизолация е изработена от политетрафлуороетен и основен филм с висока якост. Той има характеристиките на водоустойчив, антикондензационен, топлоизолация, топлоизолация, Прахоустойчив и износоустойчив. Използва се за изграждане на покриви, стени на сгради и торбичка с вода.

Информация за продукта

Шанхай DER New Material Co., Ltd е професионалистПарна бариераПластмасовПоли мембрана материалпроизводител и износител в Китай, който се занимава с проектирането, разработването и производството настроителство.

Поли мембранна хидроизолация е направен от политетрафлуороетен и основен филм с висока якост. Той има характеристиките на водоустойчив, антикондензационен, топлоизолация, топлоизолация, Прахоустойчив и износоустойчив. Използва се за изграждане на покриви, стени на сгради и торбичка с вода.

diamond membrane

Предимства на продукта

Поли мембрана, като Парна бариера пластмаса,се поставя между основния слой на покрива или външната стена и топлоизолационния слой, за да се предотврати проникването на вода в фундаментната конструкция. заедно с дишаща строителна хартия, за да се избегне изпускането на водна пара и външна влага в топлоизолационния слой, за да се предотврати появата на конденз.

1) Мембранен материал за екологичен приятел

2) Леко тегло и висока здравина

3) Добра водоустойчива способност, може да се използва за резервоар за вода, торба с течност и покривна мембрана


Информация за продукта:
1) Полиестерно покритие
2) Размер: Ширина 1. 78 m; Дължина на ролката 1 00м
3) Цветът не е задължителен

Номер на частта

Спецификации

широчина

DPEG 240

240 gsm 1000 x 1000 покривна мембрана

1.78M


Приложения за продукти

vapor barrier


DER е професионаленВодоустойчив мембранен материалпроизводител, нашите продукти са в промоция. Ако сте дистрибутор на Ролкови мембрани на покрива, илиМатериал за брезентова храна, и ако имате въпроси или изискване отдиамантена мембрана, please contact us freely. WhatsApp +8615821774106 Email joyce@derflex.com

DER New Material е един от водещите китайски диамантен модел парна бариера пластмасова поли мембранна хидроизолация за производители и доставчици на покриви, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произведем висококачествена диамантена шарка парна бариера пластмасова поли мембранна хидроизолация за покрив на конкурентни цени и винаги можем да ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продукти на едро от нас.
Hot Tags: диамантен модел парна бариера пластмасова поли мембранна хидроизолация за покрив, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, висококачествени, за продажба
Запитване

You Might Also Like