Цифров субпулационен печат

Цифрова сублимационна печатна тъкан, е една от дигиталните печатни платове. Чрез специалното боядисване, качествената довършителна обработка може да абсорбира фиксирано водно сублимационно мастило и може да се прехвърли от тъканта на тъканта към другата страна на тъканта, тънката тъкан може да постигне същия цвят от двете страни на тъканен ефект. Принципът е нискоенергийната сублимация на дисперсните багрила, направени в мастило чрез сублимация на сублимационна цифрова печатна машина, мастилено-струен при специалното обработване на сублимационен полиестерен плат. цветен печат, устойчивост на цвета, степен на измиване достига 4.5 или повече, в сравнение с традиционния начин чрез прехвърляне на хартия с по-добра картина и по-остър ръб; опазване на околната среда, не е необходимо да се използва хартия за прехвърляне, спестяване на ресурси, Намаляване на въздействието върху околната среда; да се увеличи лекотата на работа, да се избегне прехвърлянето на хартия поради движението, сгъването, изкривяването, причинено от грешката.

Информация за продукта

Цифрова сублимационна печатна тъкан , е една от дигиталните печатни платове . Чрез специалното боядисване, качествената довършителна обработка може да абсорбира фиксирано водно сублимационно мастило и може да се прехвърли от тъканта на тъканта към другата страна на тъканта, тънката тъкан може да постигне същия цвят от двете страни на тъканен ефект.

Принципът е нискоенергийната сублимация на дисперсните багрила, направени в мастило чрез сублимация на сублимационна цифрова печатна машина, мастилено-струен при специалното обработване на сублимационен полиестерен плат .

цветен печат , устойчивост на цвета, степен на измиване достига 4.5 или повече, в сравнение с традиционния начин чрез прехвърляне на хартия с по-добра картина и по-остър ръб; опазване на околната среда, не е необходимо да се използва хартия за прехвърляне, спестяване на ресурси, Намаляване на въздействието върху околната среда; да се увеличи лекотата на работа, да се избегне прехвърлянето на хартия поради движението, сгъването, изкривяването, причинено от грешката.


DERFLEX е професионален производител и износител на тъкани за сублимация на тъкани и износители в Китай, който се занимава с проектирането, разработването и производството на сублимационни платове


digital sublimation printing fabric manufacturer

сублимационен текстил


Digital sublimation printing fabric supplier

сублимация платно


Digital sublimation printing fabric wholesale

широкоформатни ролки за печатане на тъкани


DERFLEX основни сублимационни текстилни продукти, както следва:

Номер на частта спецификации MAX. широчина
DA001 сублимационен мрежен плат, 120gsm, дължина на ролката 100M 310см
DA002 флаг материал, 110gsm, дължина на ролката 100 метра 310см
DA008 сублимация директен печат тъкан, 110gsm, дължина на рула 100M 310см
DA007 Материал за блокиране, черен гръб, 350 грама, дължина на ролката 100 метра 290 см
DA009 двустранна печатаща машина, 240gsm, дължина на ролката 100M 310см
DA-J305 подсветка от текстил, B1 FR. 195 грама, дължина на въртене 100 метра 320 см
DA-195 подсветка текстил. 195 грама, дължина на въртене 100 метра 310см

Основни приложения:

I. разтегнато платно за изскачащи щандове

dye sublimation fabric whole sale

сублимационен разтегателен плат


dye sublimation fabric manufacturer

сублимация тъкани за изскачащи


dye sublimation fabric supplier

сублимационен текстил


II. текстил с подсветка за светлинна кутия

dye sub fabric manufacturer

подсветка текстил


dye sub fabric supplier

боя подплата за светлинна кутия


dye sub fabric wholesale

боя за подплата


III. знамен материал


flag material manufacturer

сублимация текстил за плаж флаг


flag material supplier

сублифлаг материал


digital sublimation printing flag material

субфлационен текстилен флагОснована през 2001 г. , DERFLEX е високотехнологично предприятие с всички жизненост, потенциал и цялостна сила. Компанията се намира в   Шанхай и Zhejiang област , уникално място с красива природа и подаръци на природата.

Въз основа на технологичното развитие, компанията е взела в група от

опитни персони, които са талантливи във висшето ръководство, маркетинга и уменията за производство. В компанията се обръща голямо внимание на основното управление, стабилното качество, непрекъснато подобряване на предпродажбените услуги, продажбата и следпродажбените услуги и повишаване на конкурентоспособността на пазара нашите продукти.

Основни продукти на нашата компания:   сублимация директен печат тъкан, PVC банер, самозалепващи винил, PVC tapraulin, полиестерни текстил, памук платно, мастилено-струйни медии и др

От основаването си, компанията продължава да живее до вярата на: "честна продажба, най-добро качество, ориентация на хората и ползи за клиентите. "

Ние правим всичко, за да предложим на нашите клиенти най-добрите услуги и най-добрите продукти. Ние обещаваме, че ще бъдем отговорни до края до края на нашите услуги.


Hot Tags: цифрова сублимационна печатна тъкан, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, висококачествени, за продажба
Запитване

You Might Also Like