Плат-шев плат за плаваща платформа

Платформен плат за плаваща платформа Плаваща платформа осигурява платформа за работа, която е издръжлива за използване, когато сте в езерото или в басейна. Изработена от плат с бод-бод l за плаваща платформа, лека и лесна за носене.

Информация за продукта


Плат-шев плат за плаваща платформа  


Плат-шев плат за плаваща платформаПлаващата платформа осигурява платформа за действие, която е издръжлива за използване, когато сте в езерото или в басейна. Изработена от плат-шев тъкан l за плаваща платформа , това е   Лек и лесен за носене.


Плаваща платформаЧрез PVC покритието   плаваща платформа , можете да се наслаждавате на водата свободно и напълно. Можете да го използвате като док за лодки и гребла или просто да поставите някои плажни столове или шезлонги на върха. можете дори да направите йога безопасно върху него.


DERFLEX Основен продукт:

Номер на частта

S pecification

DG1122

1000D * 1000D, 20 * 20, 650 грама

D G1330

1 000D * 1000D, 30 * 30, 900 g


тъкан за капкообразни шевове за плаваща платформа


Ако имате интерес или въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип по продажбите. Очакваме Вашето сътрудничество.


DER нов материал е един от водещите Китай капка бод плат за плаващи платформи производители и доставчици, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествени спад-бод плат за плаваща платформа на конкурентни цени, и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продан. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: тъкан за капкообразно боядисване за плаваща платформа, Плаваща платформа, плаваща платформа с PVC покритие,
Запитване

You Might Also Like