Екоразтворим матов поли-памучен плат 420см

DERFLEX е водещ производител и доставчик на екоматериали в Китай, производители и доставчици с продуктивна фабрика, и ние също сме професионален еко-разтворител матово поли-памучно платно 420gsm компания, която можете да на едро ниска цена продукти от.

Информация за продукта

Екоразтворим матов поли-памучен плат 420см

● Код: DC420

● Тегло: 420гр

● Дебелина: 590mic

● Състав: 35% памук, 65% полиестер

● Повърхност: матов

● Съвместимост с мастило: Разтворител, Еко-разтворител

● Ширина на ролките: 36 ", 42", 50 ", 60"

● Дължина на ролката: 18 м / 30 м

solvent cotton canvas material

cotton canvas roll material

Economic-Polyester-Cotton-Blended-Inkjet-Canvas


описание

DC420 е матово, ярко бяло платно от памук и полиестерно покритие, което е идеално за възпроизвеждане на картини и снимки. Благодарение на гъвкавото покритие и поли / памучна тъкан, тя може лесно да се простира с минимални пукнатини. Висока цветова плътност, широка цветова гама, отлична водоустойчивост. Съвместим с разтворители, еко-разтворители мастила.

DERFLEX е водещ производител и доставчик на екоматериали в Китай с мастилни платове и доставчици с продуктивна фабрика и ние също сме професионален еко-разтворим матиран поли-памучен плат 420gsm компания, която можете да продавате на едро продукти с ниска цена.


DER Нов Материал е един от водещите производители и доставчици на матова полипропиленова матова полипропиленова материя от 420гр. Производители и доставчици, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествени еко-разтворими матови поли-памучни платна 420гсм на конкурентни цени. винаги предлагаме продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: Еко-разтворител матово поли-памучен плат 420гр, поли-памук платно,
Запитване

You Might Also Like