Инженеринг светлоотразителен винил

Основната точка за определяне на качеството на отразяващ филм: филмов материал, перла процент, отразяващи коефициент на стъклени перли, мъниста, смъртност, цвят еднородност, метеорологични способност, самозалепващи вискозитет и т.н. изпълнението на тази поредица от отразяващ филм принадлежи за народна република...

Информация за продукта

Основната точка за определяне на качеството на отразяващ филм: филмов материал, перла процент, отразяващи коефициент на стъклени перли, мъниста, смъртност, цвят еднородност, метеорологични способност, самозалепващи вискозитет и т.н.

 

Изпълнението на тази поредица от отразяващ филм принадлежи на народна република Китай Министерството на транспорта издава JT-T279-1995 стандарт четвърти клас, отразяващ филм, отразяващ филм е затворено във траен. От началото на 1950 материалът е била успешно използвана за производство на пътни знаци. В момента, в областта на малък трафик поток и ниска скорост на моторни превозни средства, инженерни клас отразяващ филм все още има определен прилагане.

 

Инженерни клас отразяващ филм е подходящ за общи пътни пътни знаци, че е, обичайните един, два, клас, три, четири пътища клас и временното използване на знаци. Обикновено разделени в два вида на чувствителни на натиск и топлина чувствителни. Използване на същия вид на мастило технология за печат на екрана може да се използва за производството на различни модели.

 

основни употреба:

Знаци, знаци, предупредителни знаци, предупредителни знаци и знаците, използвани като цяло реклама

 

DERFLEX основни продукти:

DR3400: 5 години качество, самостоятелно самозалепващи база.

DR1600: 7 години качество, самостоятелно самозалепващи база.

DR1800: 10 години качество, самостоятелно самозалепващи база.


Запитване