Материал на банер за тъкани

Материалът от платнен банер се използва и за целите на вътрешна и външна реклама. DERFLEX правят различни видове покрития върху тъканите за цифров печат, за да го направят подходящ за всички видове печатане на мастило. И можем да ви кажем разликата между различните покрития. Покритието за мастило с разтворител е ...

Информация за продукта

Материалът от платнен банер се използва и за целите на вътрешна и външна реклама.

DERFLEX правят различни видове покрития върху тъканите за цифров печат, за да го направят подходящ за всички видове печатане на мастило. И можем да ви кажем разликата между различните покрития.

Fabric banner material

digital printing textiles

polyester textile material

Покритието за мастило с разтворител е най-икономично и по-лесно.

Покритието за пигментно мастило е по-екологосъобразно.

Покритието за мастило за сублимация, не само екологично, но и толкова меко, колкото оригиналната тъкан, може да се сгъва без никакви пукнатини върху картината след инсталирането.

Ако имате по-голям интерес към полиестерен текстилен материал за цифров печат, моля, свържете се с нашия екип по продажбите за повече информация.


DER Нов Материал е един от водещите производители и доставчици на тъкани банер тъкани Китай, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествени материал плат банер на конкурентни цени, и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: тъкани банер материал, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, висококачествени, за продажба
Запитване

You Might Also Like