Гъвкав материал за плувен басейн

Гъвкавият басейн е съставен от стоманена рамка и платно от пластмаса. Гъвкавият материал на басейна има знаци като: висока сълза, съпротивление на триене, устойчивост на стареене и т.н.

Информация за продукта


Гъвкав материал за плувен басейн  


Гъвкав материал за плувен басейн


Гъвкавият басейн е съставен от стоманена рамка и платно от пластмаса . Гъвкавият материал на басейна има знаци като: висока сълза, съпротивление на триене, устойчивост на стареене и т.н.

 

Гъвкав плувен басейн


Pvc брезентов плувен басейн има предимствата на удобно движение, гъвкава работа и удобна употреба. Той има много приложения като голям стадион, Relax Resort, туристически атракции и така нататък.


DERFLEX Основен продукт:

Номер по чл

спецификация

DG1122

1000D * 1000D, 20 * 20, 650 грама

D G1330

1 000D * 1000D, 30 * 30, 900 gПВЦ брезентов басейн


Ако имате интерес или въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип по продажбите. Очакваме Вашето сътрудничество.

 

DER New Material е един от водещите производители и доставчици на гъвкави материали за басейни в Китай с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествен гъвкав материал за плувни басейни на конкурентна цена и винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: гъвкав плувен басейн материал, гъвкав плувен басейн, pvc покритие брезентов материал, Pvc брезент плувен басейн,
Запитване

You Might Also Like