Frontlit Banner 510gsm

frontlit banner 510gsm е един от най-продаваните продукти в DERFLEX.

Информация за продукта

frontlit banner 510gsm е един от най-продаваните продукти в DERFLEX.


Нашите 15oz PVC покритие frontlinlit банер материал има следните предимства:

1.      Добра абсорбция на мастилото и цвят на истинския цвят: Специалното третиране на PVC-суровината от DERFLEX прави банера с PVC фронтон по-конкурентен при мастилено-струен печат, както разтворител / еко разтворител, така и за UV печат

2.      Чисто бяло или млечно бяло PVC предно осветление е основната цветна справка от нашия клиент. DERFLEX никога не променя нашата формула за суровини и производствена машина за един и същи клиент, за да поддържа постоянно качество.

3.      Добър контрол на качеството, теглото ще бъде 5gsm повече от 15oz средно, за да сте сигурни, че ще има по-малко места, по-тънки от 510gsm.

Img.caspx_.jpeg

DSCN2651-1024x768.jpg

PVC-банер-плат-Frontlit-PVC-банер-material.jpg


Ако имате по-голям интерес, моля посетете DERFLEX фронтовата страница на банер за повече информация и сте добре дошли да посетите нашата фабрика за по-нататъшно обсъждане.


DER Нов Материал е един от водещите фабрични фабрики Китай производители и доставчици банери 510gsm, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествени frontlit банер 510gsm на конкурентни цени, и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: фронтов банер 510 грама, PVC фронтов банер, 15-литров PVC покрит материал с предно осветление
Запитване

You Might Also Like