Фронтовият банер за Билборд

DERFLEX произвежда конкурентен фронтографски банер за билбордове, с добра абсорбция на мастило, ярки изображения и фабрична цена, нашата предна осветена банерна банер ще ви донесе по-добър бизнес.

Информация за продукта

Външните билбордове са разположени главно до магистралата, включително магистрали, градски пътища, надлези и други главни пътища в непосредствена близост до предприятието.

PVC основният банер е основният материал за отпечатване на рекламната картина на билборда. С повече от 15 години опит manufacturingring фронтон банер материал , DERFLEX е установил квалифициран изследователски и производствен екип за фронтон банер банер .


frontlit banner for billboard

фронтов банер за билборд


billboard banner

билборд с предно осветление


billboard flex banner

външен билборд материал


Банер DERFLEX с фронтово осветление за билборд със следните предимства:

  1. Висока устойчивост на разкъсване и разчупване: при високо нанасяне на прежди, DERFLEX може да произвежда по-силен банер на билбордове .

  2. Добра картина: с професионален производствен опит, барабанът от DERFLEX фронтовата линия приема отделен суров материал за различни страни в различен сезон, за да направи същото добро представяне.

  3. устойчиво качество: При поръчки от същия клиент използваме същия календар, една и съща ламинираща машина, една и съща суровина, за да направим един и същ продукт с предна лампова банер с едно и също качество.


DERFLEX произвежда и доставя фронтови банери за билбордове в повече от 90 страни по целия свят. Съответното качество и конкурентна цена спечели добра репутация сред клиентите.


Ако имате интерес към нашия фоновен материал за билборд , моля, свържете се свободно с нас.

DER New Material е един от водещите фронтови банери в Китай за производители и доставчици на билбордове, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествен фронтон банер за билборд на конкурентна цена и винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: фронтов банер за билбордове, производител на рекламен банер, билборд с предно осветление
Запитване

You Might Also Like