Матирано матово акрилно покритие

Матови повърхностни акрилни листове, известни също като матирано матово акрилно покритие, в сравнение с ярко лъскав прозрачен акрил, повърхността на продукта има матов ефект, от гледна точка на материала, повърхността е непрозрачна. Най-голямото предимство на матовия акрилен лист е, че когато акрилният материал е завършен на ръка, повърхността на материала не е лесно да се остави в околната среда за показване и поставяне.

Информация за продукта

Акрилна дъскае вид химичен материал, това е вид специално обработен плексиглас. Акрилните суровини обикновено са под формата на частици, плочи, тръби и др., С чисти цветове и наситени цветове. Той се използва широко за светлинна кутия

Светлинната кутия отакрилни листовеима добри показатели за пропускане на светлина, чист цвят, богат цвят, красив и гладък, като се вземат предвид двата ефекта на деня и нощта, дълъг експлоатационен живот, не влияе върху използването и др. с алуминиево-пластмасови панелни профили, усъвършенстван ситопечат и др., за да отговори на нуждите на търговците. Акрилният блистер е най-добрата форма на външна реклама за подобряване нивото на бизнес магазините и унифициране на корпоративния имидж.

acrylic sheets boards

Матови повърхностни акрилни листове, известен също като матиран акрилен лист, в сравнение с яръклъскав прозрачен акрил, повърхността на продукта има матов ефект, от гледна точка на материала, повърхността е непрозрачна. Най-голямото предимство наматов цвят акрилен листе, че когато акрилният материал е завършен на ръка, повърхността на материала не е лесно да се остави в околната среда за показване и поставяне. Поради матовия ефект на повърхността на материала, дори и да е изложен на силна светлина, това няма да доведе до отразяване на повърхността на материала, така че клиентите да могат да виждат ясно съдържанието, показано на повърхността на материала, по всяко време ъгъл.

Matte Surface Acrylic Sheets,

Характеристиките на акрилните пластмасови листове

1. Матов плексигласима предимствата на лекото тегло, ниската цена, лесното формоване и така нататък, а приложението му е изключително широко.

2. Суровината наАкрилни листове Матово покритиее направен от полиестерен лист. Полиестерният лист има самогасящо свойство и няма да освободи хазарт след изгаряне; опазването на околната среда не съдържа метанол. Той може директно да контактува с храна и листът може да бъде рециклиран и няма да повлияе на околната среда.

4. Акрилна дъскас добра обработка и отлично цялостно представяне. Подходящ е за механична обработка и е лесен за термоформоване. Акрилната дъска може да бъде боядисана, а повърхността може да бъде боядисана, ситопечат или вакуумно покритие.

Основни спецификации:

Име на продукта

Матирано плексиглас

Дебелина

0.7-6.0MM

Размери

1220 * 1830 мм / 1220 * 2440 мм, персонализирани

Цветове

Постоянните цветове са: прозрачен, езеро синьо, кралско синьо, трева зелено, кафяво, млечно бяло, червено, жълто, червено, сребристо сиво, черно и др.

Производствен процес:

Frosted Plexiglass

Приложения:

1. Архитектурни приложения: витрини, звукоизолирани врати и прозорци, покрития за осветление, телефонни кабини и др.

2. Рекламни приложения: светлинни кутии, табели, табели, витрини и др.

3. Транспортни приложения: врати и прозорци на влакове, автомобили и други превозни средства

4. Медицински приложения: бебешки инкубатор, различни хирургични медицински уреди, граждански продукти: съоръжения за баня, занаяти, козметика, скоби, аквариуми и др.

5. Промишлено приложение: повърхностна плоча на инструмента и защитно покритие и др.

6. Приложения за осветление: флуоресцентни лампи, полилеи, улични абажури и др.

Заявление за: хотели, търговски центрове, офис сгради, клубове, вили, музеи, медицина, образование, кетъринг, изложби и др.

Област на приложение: таван, интегриран таван, преграда, екран, плъзгаща се врата, прозрачна стена, хотелски мебели, офис мебели, бар брояч, осветление, полилей, лого, надписи, под, пейзаж и др.

Ash Grey Acrylic Sheet


Как да разграничимакрилен светъл лист мат

1. Наблюдение

Това е метод за преценка според материалните характеристики на самия акрил: когато купуваме акрил, можем да видим дали акрилната дъска е леко обезцветена или блясъкът не е висок. Ако съществува, това означава, че качеството на акрила не е добро. В допълнение към този метод на наблюдение можете също да видите дали ръководството за акрил и действителното състояние на акрилния материал са в съответствие. Ако те са непоследователни, можете също да прецените, че акрилният материал е нередовен.

Второ, методът на горене

За изпитването на горенето може да се използва малко парче акрил. Ако акрилната плоча изгаря наведнъж, това означава, че качеството на акрила не е добро.

Три, метод на предаване на светлина

Този метод се извлича от характеристиките на пропускането на акрилна светлина. Бялата светлина, излъчвана от светлината, може да се предава през акрилната плоча. Ако се установи жълта или синя цветова разлика, това може да означава, че качеството на акрила не е правилно. Пропускливостта на светлината е много висока и след преминаване през нея е бяла светлина, която не абсорбира светлия цвят.

Четвърто, метод на поставяне

Наричан още метод за горещо стопяване, той се отличава с разликата в адхезията между добър акрилен материал и лош акрилен материал. Например, акрилни материали с лошо качество ще се слепват след разтопяването и трудно се отделят, докато акрилите с добро качество лесно се отделят.

1. Плоскост на повърхността на акрилен картон;

2. Толеранс на дебелината на акрилната плоча;

3. Гладкостта на фрактурата на акрилната фасада;

4. Хоризонтален визуален ефект на повърхността на акрилна фрактура;

5. Разликата между теоретичното тегло и действителното тегло;

Защо DERFLEX?

Материал: Продуктът е разделен на обикновени материали и нови материали, за да отговори на изискванията на клиентите на различни нива

Защитен филм: Филмът за повърхностна защита е защитен от индустриалния защитен филм, дебелината е 0,07 мм

③Боя: Първото *** покритие на вътрешния пазар, повърхността има силна устойчивост на надраскване и няма остатъци от миризма. Производственият процес няма да доведе до проникване на боя върху повърхността

Чистота: Съдържанието на примеси в кристалната точка на нашия материал е по-малко от 15% от пазарния стандарт. Подобни продукти на нашата компания са по-чисти и с по-ниско съдържание на примеси

⑤Опаковка и пратка: нашите продукти приемат всестранна опаковка против сблъсък, всички стоки от дървени палети използват опаковки от шперплат, за да гарантират, че стоките достигат до клиента' място непокътнато

Следпродажби: осигурете 100% услуга за осигуряване на качеството, осигурете 100% механизъм за връщане и замяна за всички проблеми с качеството на продукта

DERFLEX има опит над 15 години заАкрилни пластмасови листове, добре дошли да посетите нашата фабрика за допълнителни дискусии.

Acrylic Sheets Matte Finish

DER New Material е един от водещите производители и доставчици на матирано акрилно покритие в Китай, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествен матирано матов акрилен лист на конкурентна цена и винаги можем да ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продукти на едро от нас.
Hot Tags: матирано матиран акрилен лист, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, високо качество, за продажба
Запитване

You Might Also Like