Високотемпературна фибростъкло плат за барбекю Мат

PTFE покритие фибростъкло Fabric е един вид ламиниране листове за многократна употреба, FDA съвместими за хранителна обработка, опаковане и обработка, лесен за рязане и производство, може да бъде проектиран като тава облицовка за незалепващо печене и сушене.

Информация за продукта

Шанхай DER New Материал Ко ООД е професионаленВисока температура Фибростъкло Плат материалипроизводител и износител в Китай, който се отнася до проектирането, разработването ирогозки за барбекю, фурни и микровълнови постелки.

Плат с висока температурае изработена от фибростъкло плат, покрит с PTFE покритие от двете страни, имат добро предимство в петролоустойчивост, устойчивост на топлина и химикали, незалепващо и лесно за почистване, и съчетава свойствата на PTFE с механичната якост на стъклопласт кърпа. След разработването на техниката, тя може да бъде персонализирана с различни цветове. Богатите модели правят плат от фибростъкло по-популярен.

PTFE Coated Fiberglass Fabric

PTFE покритие фибростъкло Плат е един вид ламинирани листове за многократна употреба, FDA съвместими за хранителна обработка, опаковане и обработка, лесен за рязане и производство, може да бъде проектиран като подплата на стенеца за незалепващо печене и сушене, блистер за капаци, покриващ запечатващата повърхност върху оборудването за производство на полиетиленови торби.

1) Еко-приятел и многоизползваем плат от фолио от калай

2) Лесно почистване и нарязване

3) Добро масло доказателство, незалепващо способностхимически и устойчиви на високи температури

4) Безопасна употреба температура 260

Отбележи:

Не докосвайте директно огъня, когато използвате този продукт

PTFE fabric

High Temperature Coated Fabric

Информация за продукта:

Номер на част

Спецификации

Размер

1200000000000

0.12ммОбикновена тъкана

50 см/100см/125см

1000000000000

0.20ммОбикновена тъкана

50 см/100см/125см

Приложение на продукта:

PTFE fabric applications

DER е професионаленPTFE покритие от фибростъкло платпроизводител, нашите продукти са в промоция. Ако сте дистрибутор наPtfe платРолкиИливисока температура Плат материали ако имате някакви въпроси или изискване застъклопласт матРешения, моля свържете се с нас свободно.

DER New Material е един от водещите Китай висока температура фибростъкло плат за барбекю мат производители и доставчици, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвежда висококачествени висока температура фибростъкло плат за барбекю мат на конкурентни цени, и ние винаги можем да ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: висока температура фибростъкло плат за барбекю мат, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, високо качество, за продажба
Запитване

You Might Also Like