Надуваема палатка на открито

Надуваемата палатка на открито е вид навес за палатка. Той възприема принципа на структурната механика за проектиране на рамката. Налягането на газа се използва за разширяване на въздушната възглавница за образуване на твърда колона. Рамката за палатка се поддържа от органична комбинация. Надуваемите палатки се наричат ​​още затворени въздушни палатки. Веднъж надути, те могат да се използват през цялото време.

Информация за продукта

Надуваемата палатка на открито е вид навес за палатка . Той възприема принципа на структурната механика за проектиране на рамката. Налягането на газа се използва за разширяване на въздушната възглавница за образуване на твърда колона. Рамката за палатка се поддържа от органична комбинация. Надуваемите палатки се наричат ​​още затворени въздушни палатки. Веднъж надути, те могат да се използват през цялото време.

Надуваемият материал за палатка е вид полиестерна тъкан с покритие от PVC , която гарантира сигурността и въздушната плътност. Основни спецификации, както следва:

вещ

стойност

мерна единица

метод на тестване

Основна тъкан

1000D * 1000D

дение


строителство

20 * 20

Теми / Inch2


общо тегло

650

GSM

DIN53352

Разрушаваща сила

L : 2300

N / 5 cm

DIN53354

W : 2100

Сила на разкъсване

L : 350

N / 5 cm

DIN53356

W : 300

адхезия

80

N / 5 cm

DIN53357

Устойчивост на цвета

≥7-8

клас


приложим

-30-70


inflatable tent material

Надуваемата палатка принадлежи към един вид рамка за дизайн на палатка, която се основава на принципа на структурната механика. Той използва налягането на газ, за ​​да разшири влакното, за да образува колона с определена твърдост и поддържа скелета на палатката чрез органична комбинация. Силата на възприетия рамков материал може да се използва за определяне на товароносимостта на палатката. Производителността на полимерното покритие определя вграждането на рамката и поддържането на твърдостта на рамката. Рационалността на настройката на въздушната камера определя тази рамка задържа границите. Използва се главно за влагоустойчив, водоустойчив, устойчив на вятър, прахоустойчив, слънцезащитен, спасяване и облекчаване на бедствия, краткосрочни тренировки в дивата природа, краткосрочна битка в дивата природа.

Материя: плат от Оксфорд, PVC брезент

Материал за надуваеми колони: полиестерна тъкан с PVC покритие

Адаптирана температура: -40 ° - + 65 °

Устойчивост на вятър на рамката: 6-8 клас

Хидростатично налягане: хидростатично налягане ≥16kpa

Защита на повърхностните води: 160-200 мм

Инфлационно време: 2-10 минути (варира в зависимост от размера на палатката)

надуваема палатка на открито се използва широко във всички индустриални зони:

1.       надуваема палатка за събития и къмпинг, наричана още надуваема луксозна палатка

inflatable luxury tent


2.       надуваема палатка военна

inflatable tent military


3.       надуваема палатка на открито и аксесоари

inflatable tent china

DERFLEX се занимава с промишлена тъканна промишленост повече от 20 години, ако имате някакви запитвания относно надуваеми сенници , моля, свържете се с нашия екип за повече информация.


DER New Material е един от водещите производители и доставчици на надуваеми палатки в Китай, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествена надуваема палатка на открито на конкурентна цена и винаги можем да ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продукти на едро от нас.
Hot Tags: надуваема палатка на открито, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, висококачествена, за продажба
Запитване

You Might Also Like