Надуваем TPU филм

TPU фолиото е филм, направен от специален процес като календариране, леене, раздуване на филм, покритие и др. На базата на пелети от TPU. Дебелина от 0,01 до 2 мм

Информация за продукта

TPU фолиото е филм, направен от специален процес като календариране, леене, раздуване на филм, покритие и др. На базата на пелети от TPU. Дебелина от 0,01 до 2 мм

TPU филм

TPU (термопластичен полиуретан), термопластичен TPU еластомер, се произвежда от MDI, съдържащ NCO функционална група и POLYOL и 1.4BG, съдържащи ОН функционална група. Произвежда се чрез месене и смесване. Той има добра еластичност, добри физични свойства и различни механични якостни качества. Много са добри. Следователно, те се използват широко при инжектиране, екструзия, календиране и разтваряне в смоли тип разтвор. Те са пластмасови материали, които обикновено се използват от производителите на пластмаси. Продуктите се състоят от промишлени приложения и граждански нужди.

Термопластични полиуретани

През последните години, благодарение на непрекъснатото разработване на нови продукти, употребата на термопластични PU еластомери непрекъснато се увеличава, създавайки нова възможност за пластмасовата промишленост да създава нискостойностни индустрии с висока добавена стойност.

TPU

TPU (термопластичен полиуретан) е все по-популярен заради превъзходното си представяне и природосъобразните концепции. Понастоящем, където се използва PVC, TPU може да бъде заместител на PVC. Но предимствата на TPU, PVC е далеч зад. TPU не само има отлично високо напрежение, висока якост на опън, устойчивост и устойчивост на стареене, но и зрял екологичен материал. Понастоящем TPU е широко използвана: материали за обувки, готови за носене, надуваеми играчки, спортно оборудване за вода и подводни, медицинско оборудване, фитнес оборудване, материали за автомобилни седалки, чадъри, багаж, кожени чанти и др.

надуваемо TPU филм

DERFLEX доставя най-конкурентно надуваемо фолио за TPU за повече от 5 години. Ако имате по-голям интерес, моля, свържете се с нашия екип по продажбите за повече информация.

Hot Tags: TPU филм Термопластичен полиуретанов TPU надуваем TPU филм
Запитване

You Might Also Like