Начало > знание > Съдържание

Как монохромен печат качество за ръкопис

Sep 10, 2015

Може би в очите на повечето хора, едноцветен печат плик печат и цветни проби от прост процес, мастило изисквания са сравнително ниски. Но на практика, че един плик печат изисквания на отпечатване не са мастилото, мастило проба модулация за монохромен печат качество е много висока.

Благодарение на полярността на ръкописа абсорбция е по-силен, може да се насърчава производството на емулсия, мастило вискозитет ще увеличи си сближаване, а именно вискозитет мастила повишавам сила на сцеплението между молекулите. Следователно проби цвят при печат, за да ги направят водоотблъскваща способност засилено и вискозитет на ръкопис по време на процеса на печат трябва да бъдат коригирани да достигне подходяща за printability мастило емулсия. Професионалисти ще разположи в мастило, добавянето на подходящ контрол на лак не само разреден мастило и мастило потоци чрез увеличаване на вискозитета, молекулярна сближаване отслабва, мастило, вода, ще предизвика емулсия за производство.

От мастило пигмент мастило с различни цветове, различни от пигмента на природата, определя нейната Емулгиращ ценностни различия. Като: изработени от въглеродни сажди пигмент мастило, емулсия малки, лесно неемулгирани, което е главно въглероден мастило са добри хидрофобност факта. Езерото пигмент, направени от мастило, защото пигмента Lithopone и други пигменти с алуминиев хидроксид, алуминиеви хидрофилни мастило структура могат лесно да бъдат повредени процеса на печатане, пигментни частици могат да играят ролята на Емулгиращ агент, предизвика мастило емулсия.

Ефекти на спомагателни материали в монохромен печат проби. Обикновено мастило добавяне сушилни аксесоари като Лий, разпръсната светлина, под агенти, сушилни са предимно съставени от метални сапун и остатъчна водоразтворими соли, тя е силно хигроскопичен, но и действа като мощен емулгатор. Добави с определен обем на сушилни с мастило, може да ускори сушене на петрола. Но прекомерно добавя ще също имат отрицателно въздействие, може да предизвика мастило емулгиране и намали мастило сушене скорости.