Мастилено платно текстил

DERFLEX предлагат полиестерни, поликоттонови и памучни мастилено-струйни платна от HP, Canon, Epson, Xerox, Innova и Hahnemuhle. Машините за мастилено-струйни платна се предлагат на ширини 17 ", 24", 36 ", 42" и 60 "и в производствени дължини 15mt, 18mt и 30mt.

Информация за продукта

DERFLEX предлагат полиестерни, поликоттонови и памучни мастилено-струйни платна от HP, Canon, Epson, Xerox, Innova и Hahnemuhle. Машините с мастило за мастиленоструен печат се предлагат на широки размери 17 ", 24", 36 ", 42" и 60 "и 15 м, 18 м и 30 м дължина на производство. начин да се постигне платно поглед върху хартиен бюджет.

digital printing cotton canvas

inkjet canvas material


solvent polyester canvas


Спецификации на материала за мастиленоструйни принтери DERFLEX:

DX90: разтворим полиестер текстил 75D * 75D, 90gsm

DX006S-6: полиестерно платно , 600D * 600D, 250гр

DC360M: 100% памучно платно , 360гр


Ако имате по-голям интерес, моля свържете се свободно с нас. Персонализирано платно може да се произведе за Вашия интерес.


DER Нов Материал е един от водещите производители и доставчици на текстилни платове за мастилено-струйни тъкани, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествени текстилни платове за мастилено-струйни тъкани на конкурентни цени и винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: мастилено-струен плат текстил, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, висококачествени, за продажба
Запитване

You Might Also Like