Леки съхранение филм

Леки съхранение филм се прилага за пожар знаци за безопасност, кораб знаци и общо ръководство знаци, и продукти са нетоксични, не радиоактивни и имат стабилна химични свойства.

Информация за продукта

Леки съхранение филмсе прилага за пожар знаци за безопасност, кораб знаци и общо ръководство знаци, и продукти са нетоксични, не радиоактивни и имат стабилна химични свойства. Има висока първоначалната яркост, дълго време и добра гъвкавост.

Light storage film

Light-storing vinyl film

night glowing film

Съхраняване на светлина винилова лентамогат да бъдат цифрови, отпечатани с UV машини. Тъй като може да съхранява светлината по време на ден и светят през нощта. Това е добър материал за спестяване на енергия, както и за безопасност.

 

DERFLEX е производство и доставканощта светещи филмв много страни по света. Ако имате по-голям интерес, моля свържете се с нас свободно!


DER нов материал е един от водещите Китай светлина съхранение филм производители и доставчици, с професионални фабрика, ние сме в състояние да произвежда високо качество светлина съхранение филм на конкурентна цена и винаги можем да ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продукти на едро от нас.
Hot Tags: леки съхранение филм, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, високо качество, за продажба
Запитване

You Might Also Like