Lightbox за домашни любимци за мастилено-струен печат

Цифрови PET фоново осветление е висококачествен полиестерен филм, специално проектиран за приложения със светлинна кутия и задно осветяване. Предлага се в сатенирани или гланцови покрития и е подходящ за мастиленоструйни принтери с разтворител, еко разтворители, латекс и UV.

Информация за продукта

Цифрови PET фоново осветителни тела е висококачествен полиестерен филм, специално проектиран за приложения със светлинна кутия и задно осветяване. Предлага се в сатенирани или гланцови покрития и е подходящ за мастиленоструйни принтери, разтворими с разтворители, еко разтворители, латекс и UV.

Банер от полиетилен с фолио отзад

Грубо матово мастилено-струйно ПЕТ фолио

Мастиленоструен печат на фолио с фолио от полиетилен с висока проходимост

Основни функции

Предлага се в гланц и сатен

Изключителна печатаемост на всички лазерни, екоразтворими, разтворими и UV-термоустойчиви мастиленоструйни принтери

Висококачествен полиестерен филм

Специално предназначени за приложения със светлинна кутия и задно осветяване


DER Нов Материал е един от водещите китайски lightbox домашен филм за производители и доставчици на мастилено-струйни печат, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествени филм Lightbox домашни любимци за мастилено-струен печат на конкурентни цени и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба , Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: lightbox домашен филм за мастилено-струен печат, цифрово PET фоново осветление, полиестерно фолио, висококачествен полиестерен филм
Запитване

You Might Also Like