Медицинска чанта за тяло

Погребалната чанта за тяло е незаменим инструмент за превоз на погребални домове, болници, пожарогасене, обществена сигурност и други звена в името на уважението към загиналите. Чанта за тяло с дръжки има характеристиките на добра употреба, анти-течове, студоустойчивост, запазване на топлината, опазване на околната среда, удобно зареждане и повдигане, красив външен вид, лесен за носене и така нататък.

Информация за продукта

Най-погребална чанта за тялое незаменим инструмент за транспортиране на погребални домове, болници, пожарогасене, обществена сигурност и други звена в името на уважението към загиналите.Чанта за тяло с дръжкипритежава характеристиките на добра употреба, защита срещу изтичане, студоустойчивост, запазване на топлината, защита на околната среда, удобно зареждане и повдигане, красив външен вид, лесен за пренасяне и така нататък.

Body Bag with handles

Медицинска чанта за тялоТехнически спецификации:

1. едностранно водоустойчиво покритие, висока здравина, водоустойчивост,

2. има 4 (или 6-8) дръжки около чантата, с тегло не по-малко от 75-200KG; двойната глава с цип е по-удобна Отворете или запечатайте, правият или U-образен дизайн на цип може да помогне на персонала бързо да постави тялото вSentry Medical чанти за тяло, забавете времето, когато торбата на тялото е изложена и гние; тялото се съхранява вЧанта за тяло при бедствия, които могат да играят роля за предотвратяване на бактерии, антисептичен ефект.

3. Дебелина 20 S-50s

Нам на продуктаe

Био чанта за тяло с дръжки

Материал

PVC, PEVA, Нетъкан текстил

размер

редовен

цвят

Жълто, черно, оранжево, синьо, бяло; или персонализирани

Logo

Персонализирайте според изискванията

стил

Американски стил

Дръжки

4, 6, 8 дръжки

Теглоспособност

100-200kg

цип

U или прав цип

Peva Cadaver Bag With Handles

Характеристики наPeva Cadaver чанта с дръжки

1. Екологично чист, водоразтворим, друг, наличен по поръчка OEM печат, лесен за употреба, интелигентен самостоятелен&усилвател; дисплей с голям капацитет

2. Висококачествен материал от висококвалифицирани производители

3. Персонализиран цип отговаря на вашето изискване

4. Други размери, материалът може да бъде персонализиран


DER New Material е един от водещите производители и доставчици на медицински чанти за Китай, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествена медицинска чанта за тяло на конкурентна цена и винаги можем да ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продукти на едро от нас.
Hot Tags: медицинска чанта за тяло, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, висококачествена, за продажба
Запитване

You Might Also Like