Медицински грижи PVC кожена материя

Медицински грижи PVC кожена тъкан, специална материя за медицинско оборудване, разработена за спортно оборудване, матраци за легло за красота, матраци за болнично легло, матраци за болнично легло, матраци за легло за диагностика и лечение, трансферни матраци за автомобили, оборудване за медицински клас и др. Използва се винил Гъвкав материал за почти всички стандартни тапицерии за инвалидни колички. Почистването и дезинфекцията е изключително лесно.

Информация за продукта

Медицински грижи PVC кожена материя, специална материя за медицинско оборудване, разработено за спортно оборудване, матраци за легло за красота, болнични матраци, матраци за болнично легло, матраци за диагностика и лечение, трансферни матраци за автомобили, медицинско оборудване и др.Винил Гъвкав материалсе използва за почти всички стандартни тапицерии за инвалидни колички. Почистването и дезинфекцията е изключително лесно.

Vinyl Flexible material

Тъкани с покритие от виниле по-лесно да се дезинфекцира за поддържане на здравен винил. идеален за пациенти с проблеми с инконтиненцията, тъй като повърхността на винила не е пореста и няма да абсорбира телесни течности. Всяка течност може да се избърше от винил с кърпа, оставяйкимедицинска винилова кожапочти суха и чиста.

За медицинската индустрия новата ни технология може значително да подобри производителността на кожата, като например анти-плесен, анти-бактериални, анти-обрастващи, анти-алергични и други характеристики, създавайки здравословна, удобна и елегантна медицинска среда за хората

Супер мекият дизайн на усещане за кожа дава на пациентите копринено и освежаващо медицинско изживяване. Продуктът може да издържи неограничено търкане с неразреден алкохол и дезинфектант 84; уникалният антистатичен дизайн защитава пациентите; преминал е теста за биосъвместимост на авторитетната организация и няма цитотоксичност, дразнене на кожата и дразнене на кожата. Чувствителност, отговаряща на изискванията за регистрация и подаване на медицински изделия от клас II.

Основни спецификации

Product Име

Медицински грижи PVC кожена материя

Цветове

Според изискванията на клиента

Суров материал

Винил

Базова тъкан

100% полиестер

Ширина

54"

Дължина

30Y

Основни предимства:

Налични различни цветове:

Orange PVC coated fabric

Wine PVC leather fabric

Lemon PVC coated fabric

Kiwi Fruit PVC Medical fabric

Оранжево

Вино

Лимон

Киви

Grey PVC coated tarpaulin

True Blue PVC tarpaulin

Anti-Becterial PVC coated fabric

Black tarpaulin fabric

Сиво

Ture Blue

ВМС

Черен

PVC tarp material

pink medical fabric

PVC tarpaulin


Гора

Розов

Бежово


Устойчив на алкохол и дезинфектант

Може да се избърсва директно с алкохол или дезинфектант, без пукнатини или корозия

Vinyl Coated Fabric


Антистатичен

Уникален антистатичен дизайн, за да се гарантира, че всеки прецизен хирургичен инструмент е защитен от електростатични повреди

medical vinyl leather


Без стимулация, безопасно и екологично

Чрез теста за биосъвместимост на орган на трета страна той няма цитотоксичност, няма дразнене на кожата, няма сенсибилизация на кожата и няма кожни алергии за бебета.

Medical Care PVC Leather Fabric

Основни приложения:

Здравеопазване: оперативни легла, болнични легла

Operating Beds Fabric
Hospital Beds Fabric


Здравеопазване: носилка, линейка;

Stretcher Fabric

Защо DERFLEX?

Нашата богата серия от продукти поддържа диверсифицирани индустриални пазари и различни функционални сценарии и може да отговори на изискванията на специални среди като външни мебели, яхти, RV, медицински и обществени места, като слънцезащита, анти-плесен и антибактериални, забавящи горенето, противообрастващи и др. Изисквания за качество.

Понастоящем нашата търговска мрежа обхваща известни производители на яхти, RV, външни мебели и медицински марки у нас и в чужбина. С пазарен дял до 70% в световната индустрия за яхти и RV меки тъкани, ние сме лидерът във високоефективната функционална кожа.

PVC coated fabric manufacturer

DER New Material е един от водещите китайски производители и доставчици на pvc кожени платове с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествени pvc кожени платове за медицински грижи на конкурентни цени и винаги можем да ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продукти на едро от нас.
Hot Tags: медицински грижи pvc кожена тъкан, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, високо качество, за продажба
Запитване

You Might Also Like