Тъмносин светлоотразителен винил

Тъмносин светлоотразителен винил е популярен цвят на самозалепващи отразяващ филм, който се използва широко в аранжировка и знак цел.

Информация за продукта

Тъмносин светлоотразителен виниле популярен цвят на самозалепващи отразяващ филм, който се използва широко в аранжировка и знак цел.

 

Theсветлоотразителен винил листовеможе да отразяват светлината на кола през нощта, да направи значителни уведомления през нощта, особено когато няма път светлина.

Navy blue reflective vinyl

reflective vinyl sheets

reflective vinyl sheets

реклама клас отразяващ филми регистрационен номер на ниво отразяващ филм. Различните отразяващ обозначения знаци, предпазни съоръжения, и т.н., които главно се използват за производство, играят очевидна предупреждение роля в деня със своите ярки цветове. Ярко отразяващ ефект може да бъде ефективно ефективно през нощта или при недостатъчна светлина. Подобряване на способността на хората да разпознават, вижте целта, причиняват бдителност, като по този начин се избягва злополуки, намаляване на жертви, намаляване на икономически шастието става незаменим охрана за движението по пътищата, с очевидни социални ползи.

 

DERFLEX консумативисветлоотразителен винилвъв всички нива за повече информация, моля свържете се с нас свободно!


DER нов материал е един от водещите Китай тъмносин светлоотразителен винил производители и доставчици, с професионални фабрика, ние сме в състояние да произвежда висококачествени тъмносин светлоотразителен винил конкурентни цени и винаги можем да ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продукти на едро от нас.
Hot Tags: тъмносин отразяващи винил, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, високо качество, за продажба
Запитване

You Might Also Like