Начало > Новини > Съдържание

150D полиестерно платно за материални платна Използва се за знаме

Dec 27, 2019


 

 

Полиестерното платно е отпечатано с различни цветове, шарки, текст и друго съдържание, което може да се използва за изработка на различни знамена, завеси, банери и други продукти. Подобно на знамена, пътни знамена, фланчета, висящи знамена, флагчета, панделки, ленти за кацане, флагчета за кацане и т.н., можем да използваме полиестерна платнена плат .

polyester canvas(1)

 

Материалът от полиестерно платно има добри показатели за вентилация. Изплетените тъкани от основата често се използват за изработка на рекламни табели или фирмени лога във ветровитите райони. Обикновено се използва за осигуряване на производство на национални знамена, фирмени лога и рекламни табели. В момента това е най-често използваният материал за изработка на банери.


polyester canvas(2)

 

Предимствата на полиестерното платно : поради използването на сублимационно мастило, без дразнеща миризма, добър ефект на двойно проникване, висока проницаемост на мастилото, и двете страни могат да бъдат отпечатани, ефектът на печат е един и същ, максималният използваем размер е 3,2 м широк.


polyester canvas(3)

 

Ако се интересувате от нашата полиестерна платнена плат , моля не се колебайте да се свържете с мен, ще се радваме да ви предоставим повече информация. Моят WhatsApp: 008618701920943