Начало > Новини > Съдържание

Използването на технология за мастилено-струен печат в цифров цветен мастиленоструен печат

Jun 11, 2017

В наши дни широкоформатен печат , включително всички вътрешни и външни дисплеи, промоции, плакати, реклами, са отпечатани чрез ситопечат, офсетов печат и цифров печат, дигиталният печат е напълно цифрова версия, няма система за натиск, (но маслото с разтворител трябва да конфигурира устройството за изхвърляне / извличане на разтворители), обхватът на субстрата също е много широк, няма ограничение за минималния брой отпечатъци, много подходящ за днешното бързо разработване на кратки версии и на личността / при поискване на пазара за широкоформатен печат. Поради тези характеристики, настоящият мастилено-струен принтер в широкоформатен печат, особено в широкия цвят на пазара, показва "процъфтяваща" ситуация, най-голям потенциал за развитие. От тенденцията на развитие мастилената система вероятно ще бъде първите две от това приложение.


digital printing media

Принтер Mimaki с екологична разтворимост


digital printing media manufacturer

инчов принтер


large format printer

цифров печат


Широкоформатният печат е огромен пазар, където хората се изразяват като "всички пазари на вътрешни и външни приложения, разделени на четири стени и покрив", включително разнообразни широкоформатни дисплеи, големи продукти с повърхностно покритие (например автомобили, Външните стени на изграждане на покрити мастилено-струйни продукти), съхраняване на рекламни печатни материали, плакати, реклама, плакати, рекламни материали и т.н. Има съобщения, че настоящото приложение на размера на световния пазар на повече от 3.58 милиарда квадратни метра, е много голямо. Този пазар е изискванията за качество и скорост на баланса на типичния пазар, като цяло не изискват висока разделителна способност, текущата работа на по-голямата част от системата е около 600dpi (разбира се, технически все още може да се направи по-висока), скорост стотици квадратни метри на час, а някои са близо до 1000 квадратни метра на час, според твърденията в близко бъдеще може да се появи 3000 квадратни метра на час високоскоростна система. Досега водните базирани на мастило и хартия базирани субстрати представляват основния пазарен дял на масовия мастиленоструен принтер, но структурата на пазара е подложена на драматични промени, а базираните на водна основа и хартия базирани субстрати са бърза загуба на пазар, мастило с мастило с разтворимо мастило и мастило с мастило е бързото разширяване на пропорцията. От опазването на околната среда, ефективността на производството и адаптивността на субстратите, мастилената материя на открито може да стане бъдещето на широкоформатния цветен пазар.


Технологията за мастилено-струйни принтери показва изключително силен импулс, дължащ се на вродените характеристики на изобразяване, нетрансформация и цифрови изображения, съчетано с непрекъснатото усъвършенстване на собствената технология и адекватността на днешната дигитална периферна среда. Технологията за мастиленоструйни изображения е успяла да постигне много висока резолюция, а системата е стабилна и надеждна, напълно отговаря на всички изисквания на приложения от висок клас. Технологията за пигментно мастилено-струйно мастило и UV мастило могат да бъдат в допълнение към въздуха и водата извън гъвкавостта, твърдостта и плоските и непланарни всички материали директно върху изображението, широк спектър от субстрати други хартиени копирни технологии могат да бъдат сравнени. Технологията за мастилено-струйни принтери има характеристиките на ултра-голям формат толерантност (малка до сантиметри широчина на изображенията и големи до 7 до 8 метра широкомащабни мастилено-струйни приложения) е другата хартиена технология извън уникалните предимства. Това са тези уникални предимства, които правят мастилено-технологичната технология в днешното дигитално развитие на вълната от безкрайна жизненост и скорост на развитие, се очаква да се превърне в най-основната и основната цветна цифрова хартия копирна технология в печата и свързаните приложения са широко приложение.


Създадена в   2011 , DERFLEX   е професионален производител и износител, който се занимава с проектиране, разработване и производство на цифрови печат madia , Ние отново се намира в Шанхай и Zhejiang , с удобен достъп до транспорт. Всички наши продукти отговарят на международните стандарти за качество и се оценяват много на различни пазари в целия свят.

Имаме над 400   служители, годишна продажна стойност, която надвишава USD5, 000,000. и понастоящем изнасят 65% от производството в цял свят. Нашите добре оборудвани съоръжения и отличен контрол на качеството на всички етапи от производството ни позволяват да гарантираме пълното удовлетворение на клиента.