Начало > Новини > Съдържание

Предимства на PVC покритие плат материал

Dec 23, 2017

Процесът на кола и влак изисква PVC винил брезент ; фермерите за съхранение на храни, отвореното съхранение на продукти на открито трябва да покриват защитна кърпа; промишлени строителни площадки временни подслони трябва да хвърлят навес. Въпреки това, този традиционен платнен плат не може да бъде удовлетворен през последните години, платно с покритие от PVC, с уникалните си характеристики, бързото заемане на пазара, обичано от по-голямата част от търсените клиенти, от името на сегашното поколение тъкани на пазара ,

PVC coated tarpaulin material

outdoor tent fabric

PVC tarpaulin rolls


Плочата от PVC обикновено се изработва от HDPE (полиетилен с висока плътност). Химическият материал може да бъде стабилен при висока температура и определена ниска температура (-20 ℃ ~ 60 ℃), с отлично слънцезащитно покритие, устойчивост на влага и устойчивост на плесени. Твърдостта и механичната якост също са по-добри от повечето химически материали, използването на произведена от висококачествена полиетиленова брезент, независимо от това дали якостта на разрушаване, якостта на разкъсване или удължаването на сълзите във времето водят другата традиционна брезент. В същото време PVC брезентови шевове при високотемпературно третиране на налягането могат да бъдат 100% съединени, 100% водонепроницаеми, когато водата падне върху повърхността на тъканта, капка вода незабавно се подхлъзна, PVC покритие плавно и гладко изкуство, кърпа е скрита в пукнатини ПВЦ каша, така че не е нужно да се притеснявате дали тя изтича!


PVC покрива около лепилото с алуминиев цинк, неръготрайно, удобно да се фиксира на различни места, да обясни сигурността и стабилността. В същото време, за да се улесни по-доброто адаптиране към различните изисквания за прилагане, но и в съответствие с изискванията на определеното разстояние, посоченият брой на монтажните бутонни отвори, абсолютно ви позволява да бъдете сигурни. Оформянето на ръбовете на острието прави продукта по-трайни, не е лесно да се повреди.