Начало > Новини > Съдържание

Предимства на перфорирана прозорец филм

Feb 26, 2018

Предимства наперфорирани прозорец филм

Предимствата наперфорирани windows винил филмв сравнение с други рекламни материали се отразява главно в следните точки:

perforated window film

perforated windows vinyl film

one way vinyl film

1, значително предимство отедин от начините винилова лентакачество е, че когато се гледа от колата не повлия на колата персонала (особено водача) на линията на очите. Добър един проход, тя може да достигне 5:5 (светлинна пропускливост на 50 %), и пропускливостта на стъклото преди поста е същото, но ефекта на двете имат значителни различия в пост след едностранно чрез, можете да видите красива картина на реклама. По този начин, не само украсява града, но също така увеличава ефективността на рекламата.


2, предимствата наеднопосочна визия филмдалеч повече от скъпи слънчеви филм. Слънчеви филм става много гореща, embrittled и лесно да се огъват на лъчи на слънцето. От разбира се, едностранен чрез не само да играят ефект на чадър, поради слънчева светлина през отвора на едностранно чрез, светлината стана много мека, плюс някои могат да бъдат част от светлината (повече от десет пъти по-силна от слънчевата филм), всеки, който седи в колата може да се чувстват че публикуване един пропуск по-ясни и се чувства по-хладна от осчетоводяване на слънцето филм.