Начало > Новини > Съдържание

Предимства на тапета

Aug 30, 2017

DERFLEX доставя най-конкурентни продукти за тапети до всички краища на света.

Основно предимство на тапета: добро представяне, здравословно, дълго време, много разновидности и т.н.

printable wallpaper manufacturer

екологичен тапет


solvent wallpaper wholesale

Стена хартия за еко-разтворител


solvent wallpaper supplier

хартия за стена за домашно деко


Добра цветова ефективност: когато избираме метафора, в палитрата на боядисаната стена е неизбежно да се появи малка разлика в цвета, четка към метафора, често с оригиналната си идея не е напълно последователна. Цветът на тапета е винаги чист, защото тапетът от купуване, за да го поставите в стената, няма да промени цвета, не се безпокойте за хроматичната аберация.

Здравеопазване и опазване на околната среда: латексовата боя се състои основно от четири части: вода, основен материал (емулсия), пигменти, пълнители и спомагателни вещества. Много компоненти са изложени на въздух за дълги периоди от време и произвеждат вредни химикали, а латексната боя освобождава формалдехидния газ. Тапетите обикновено се състоят от три части, хартията и мастилото са две части, а другата зависи от класификацията на тапети. От гледна точка на състава, тапетът, вредни за човешкото тяло, е много по-нисък от латексовата боя. (тапети има три вида вредни вещества, формалдехид, тежки метали, винилхлориден мономер, може все още да са вредни за човешкото здраве.)

Дълъг експлоатационен живот: използване на модерни тапети за производство, по-добър материал, по-дълъг експлоатационен живот.

Скоростта на строителство е бърза, чиста: боя за стени, за да оставят някои белези, но е трудно да се премахне, но тапет паста, ако лепило случайно прелива в рамката на прозореца или прозореца, обикновено използваме мокра кърпа или гъба може бързо почистване ,

Богат стил: купете любимите си тапети, направете желания ефект.

Ценово пространство: цената може да отговори на нуждите на различни нива.