Начало > Новини > Съдържание

Прилагане на мастилено-струен печат

Jul 03, 2017

С непрекъснатото развитие намастиленоструен печаттехнология и зрял, Пиезоелектрични изобразително машина да станеширокоформатен печатпродукцията на основните печат оборудване, със своя собствена висока производителност и висока ефективност е бил широко използван в различни индустрии, в следните отрасли са широко приложения.


I. традиционен вътрешен andвъншна рекламапромишленост

Закрит и открит рекламна индустрия е също през последните години развитието на индустрия, много бързо, за просперитета на търговската икономика, продуктова реклама, марка сграда, това са в рекламната индустрия най-популярните форми на реклама, рекламната индустрия се използват основно да направи публичност и реклама най-различни начини, като например общата автобус платформа, голям супермаркет мол стоки публичност,Открит рекламни билбордовеи така нататък, това са открито мастиленоструйни снимка реклама приложения. Пиезоелектрически изобразително машина е сега най-масовите печат inkjet оборудване, можете да постигнете по-висок печат точност и скорост на печат, цветни изпълнение е особено силен, фини изображение, висока разделителна способност, и печат ефектът е много реалистично. И снимка машина печат продукция операцията е проста, можете да постигнете голям формат изображение печат продукция, производство времето е кратко, инвестиционните разходи е малък, така че това е други печат оборудване не може да замени инструмента, Пиезоелектрични машината ще бъде традиционните рекламни мастиленоструйни индустрия използва широко.

PVC banner manufacturer

PVC frontlit банер за билборд


PVC frontlit banner

PVC покритие frontlit за супермаркет


PVC backilt banner material

backlit банер печат


II. графични обработка, знак за обработване на заявления за индустрията

За графиката преработвателната промишленост за яснотата на графични изисквания са сравнително високи, и Пиезоелектрически Фото машина в печат точност е абсолютно достойно за всички да се притесняваш, чрез Пиезоелектрични снимка машина за печат продукция на картината е не само ясна и печат скорост, така че Саид графичен преработвателната промишленост също е голям приложение на открито Фото машина. За етикета, преработвателната промишленост ние сме най-впечатлен от голям формат и ясни, и много места в живота, трябва да използвате знаци, защото знаците могат да не само отразяват на имиджа на дадено предприятие, но също така отразяват на имиджа на региона, естествено трябва и ярка картина, Чист текст, както и открит Пиезоелектрични машина може да отговарят на тези изисквания.

sign material supplier

Дигитален печат знак материал


acrylic board wholesale

пътни знака материал


PVC banner supplier

цифрови печатни медии


III. живопис с маслени боиАрт платно, традиционното производство промишленост приложение

 Еко разтворител печатможе да се постигне по-добро изображение екран и намаляване на цвят и прилагането на много материали за печатни медии, толкова много потребители ще бъдат използвани в изобразителното живопис изкуство, живопис бързо имитация, ниска цена и да се постигне висока стойност; в кърпа текстил производство, можете да постигнете персонализиран печат, можете да постигнете по-малък размер на персонализирани потребителски печат, като кобур мобилен телефон, таблет компютър кобур персонализирани кожа печат, кожени портфейл вид модел печат, и др.; Фото машина печат живопис с маслени бои, може да се постигне живопис с маслени бои възпроизвеждане, много от нефт живопис изпълнители, чрез картината да се създаде добра живопис с маслени бои, чрез висока разделителна способност на екрана за сканиране и обработка на изображения, свързани с графика а след това чрез Фото машина за печат на продукция, можете да високо имитация живопис. Тъй като приликата е много висока, съществува и стойността на колекцията, повечето от квадрат м. повече от хиляда долара, можете да направите копие, Гледай или декоративни цели.

100% cotton canvas supplier

памук платно материал


polyester canvas manufacturer

печат върху текстил


art canvas manufacturer

изкуство платно отпечатъци


IV. прилагането на декорация на дома индустрия

Изобразителното: паспорт могат да бъдат персонализирани декорация на доматапетимодел печат,един от начините визия винилматериал в дом офис среда обстановка и приложение, печат персонализирани модел на меки филм на тавана и така нататък. Тапет е важна архитектурна декорация материали, с икономическото развитие и народна жилища ниво, търсенето на тапет значително увеличен. `

wall paper supplier

Тапети


perforated film supplier

Един от начините визия винил


PVC ceiling film wholesale

PVC таван филм


С непрекъснато напредъка намастиленоструен печаттехнология, съчетана с домашни Фото машина на стойността на по-рентабилни от на потребителя добре дошли да го направи по-бързо развитие. В допълнение към горните няколко големите индустрии други видове производства започват да използват различни видове печатащи устройства, вярвам, че бъдещето на пиезоелектричен изобразително печат техника пазара ще бъде по-широк.