Начало > Новини > Съдържание

Боп цигара филм

Oct 17, 2017

Боп цигара филм, наричанбиаксиално ориентирано полипропиленово фолио дим, се наричацигара филм, което е екструдиран и опъната от различни функционални полипропиленови материали. В момента местни производители обикновено използват три слой фолио петислойно технология (A/B/C) от двуизмерен чертеж на висока производителностБоп цигара филмс висока прозрачност и лъскавина, нетоксични материали), молекулярната структура е стабилен, има някои бариера функция на миризми и влага, той е идеален материал зацигари опаковки филм.

BOPP cigarette film manufacturer

Боп цигара филм


BOPP cigarette film supplier

цигари опаковки филм


BOPP cigarette film wholesale

цигара филм


Свойства и приложение наБоп дим филм

Коефициентът на триене е мярка заБоп цигара филмплъзгащи индекс имоти за цигара опаковки машина тичане, подходящ коефициент на триене е много важно, филмът изисква добри плъзгащи топлина, така че да отговарят на високата скорост в състоянието на топлина (400 /rain ~ 600 /rain) приплъзване, опаковка производствена линия може да направи пълна скорост не влияе върху добива. Коефициентът на триене на металните извън филма, особено коефициента на термично триене при висока температура, трябва да бъде по-ниска. В процеса на цигарените опаковки филм, извън оперативните приплъзване в мембраната канал формиращи бразда, сгъваеми плоча, желязо, парапети и други метални части, и защото тези метални части се изпълняват в състояние, висока температура 50 градуса c, с увеличаване на температура, коефициента на триене на филма ще нарасне 45 градуса, коефициента на триене на филма се увеличава бързо, така че изпълнението на горещи слайд филм по-подходящи за реалните условия на работа на машината, за опаковане 60 горещо плъзгащи триене коефициент за контрол ключ. Коефициентът на триене на другата страна на мембраната и цигара пакет кутия от хартия трябва да бъде висока, че формирането на диференциала, плъзгаща се характеристики на тънък филм отвътре и отвън, за да се улесни местоположението на цигара и добър филм формиране колело, подобряване на качеството за ефекта от компактни сгъваеми опаковка. Както на Боп в приплъзване агент обикновено има миграция, тя се нуждае от период на съхранение да мигрират към повърхността на филма да играят пълноправна роля, тоест, филмът ще бъде много гладко след период на съхранение.


Антистатични свойства и нейното приложение

В процеса на цигарените опаковки, електростатични генерирани от филма има лоши последици за рязане, предаване и сгъване, което ще доведе до провала на филма на машината. Антистатични свойства е едно от основните условия за гарантиране на гладкото функциониране на пакетиращата машина. В процеса на пакетиране на цигари електростатични филм, разделен на две части, част от самия филм със статично електричество, другата част е в процес на цигарените опаковки поради триене, генерирани от статично електричество. Електростатични самият филм е сравнително лесно да се контролира, но в електростатично цигара опаковки процес е трудно да се контрол и вредността на отказ на Лиу повече, някои цигара филмова продукция само подчертава статични филм на стойност е малък, докато Пренебрегването на електростатични опаковка, произведени в процеса, резултатът е филм откриване на изпълнение. Добър, но операцията винаги е грешна. Антистатици обикновено се добавят към средния слой на филма. Следователно за да получи по-антистатичен ефект, филмът обикновено трябва определен период за съхранение. В машина за опаковка на цигари статично електричество могат да се прехвърлят от бързо проводимост метал или статични токоизправител в среда, висока влажност на въздуха също е благоприятна за повърхността на филма освен електростатични. В относително големи електростатични филм или сух сезон (зимата, например) може да бъде поставен в филма факел фабрика опаковки семинар предварително, опаковка семинар може да регулира влажността е идеален, вода или мокри пода или мокра кърпа във филма преобръщане края, е един от разтвори на извънредната ситуация.


Скованост и неговото приложение

Цигара филмкоравина е висока, може да получи високо качество сгъване в процеса на опаковката и може да бъде в много кратко време пауза ще достигне топлината запечатване ефект е добро, е предпоставка за подобряване на скоростта на опаковане, високоскоростна машина за опаковане е подходящ за автоматично предаване. Топлинно запечатване условията на различни цигара опаковъчни машини често са различни, и топлинно запечатване температура от същия тип цигара maker е различен в различни среди. Следователно широка гама от топлинно запечатване температура може да се гарантира гладкото функциониране на различни цигара, опаковъчни машини, и филмът е добра адаптивност. Дим филм топлинно запечатване температурен диапазон е тесен, цигара пакетиращата машина за изпълнението на топлинно запечатване температура може да се регулира в много тесен прозорец, поставям топлинно запечатване температура малко по-висока гореща устата ще бръчки и задайте ниска температура топлина пломбиране и запечатване не е здраво, и преобръщане с хвърляне между топлинно запечатване настройка на температурата е различна е трудно да се контролира температурата на топлина запечатване.


Свиване и неговото приложение

Боп дим филмобикновено е разделена обикновени тип и топло свиваеми тип дим филм. Термично свиване изпълнение на обикновените тип цигара фолио обикновено са малки, контрол на топлината свиване в генерал (2 % - 5 %), често използвани в цигари и кутия с мека капсула. Топлина свиване скоростта на Боп топлина отдръпващ тютюн филм е по-висока от 7 % поради своята висока топлинно свиване. След опаковането цигарените кутии могат да бъдат опаковани плътно и по-равномерно и херметичността на пакет цигари може да бъде осигурено без почивка. Основната характеристика е опаковките ефектът е добър; обикновените тип цигара филм за преодоляване на твърдия кутия опаковки филм гънки релаксация проблем, топлина отдръпващ цигара филм поради използването на специална обработка технологии, с ниско термично свиване, висока прозрачност и лъскавост, висока скорост опаковането and е по-добре.


Оптични свойства и приложения

Въпреки, че човешкото око е най-добрият инструмент за оценка на оптичните свойства на тънки филми, не е достатъчно, за да я контролират само от визия, защото осветление условия, на зрителя настроение и количествен контрол може да се отрази. За да получите достоверни и надеждни качеството, е необходимо да се използва обективни и измерими параметри за количествено определяне на външния вид. Glossiness и haze са два важни показателя на оптичните свойства на количествени Боп филми. Мъгла, известен също като прозрачност, е на процент от светлина, която измерва пропусната светлина от инцидента светло в по-голяма от тази на ъгъл ъгъл. Чрез наблюдение на тънък филм тесен ъгъл разсейване е по-ясно, разсейване ъгъл събрание прави контраст намаляване и неясен, ниска мъгла може да покаже цигара чанта марка ясни и ярки шарки. Glossiness е визуално впечатление, получени при оценка на повърхността на филм. Колкото повече светлината директно отразява върху повърхността на филма, по-висок glossiness. Висока концентрация и гланцови повърхност размисъл светлина може да бъде ясно отразени изображение, нисък гланц повърхност размисъл светлина във всички посоки на дифузия, въображаем качеството намалява, отразявайки обекти вече показва ярко, но размити. Гланцови ще донесе ярки визуален ефект на цигара чанта.