Начало > Новини > Съдържание

Класификация на светлоотразителен винил

Aug 27, 2017

Отразяващ филм се използва главно във всички видове на автомобилния и железопътен ръководство знаци, знаци, мини, летища, сигурност карти, етап декори, търговски марки, земя марки, табели и т. н.
Длъжността на светлоотразителен винил е разделен на диамант качество, висока якост клас, инженерен клас и икономически клас.

reflective vinyl engineering grade

светлоотразителен винил


reflective vinyl printing grade

светлоотразителен винил за реклама


reflective banner for outfdoor advertising

отразяващи банер


Светлоотразителен винил инженерен клас

Инженерство светлоотразително фолио са подходящи за общи пътни пътни знаци, т.е., редовни, клас, две, клас, три, клас четири, пътя и временни знаци. Обикновено разделени в чувствителни на натиск и топлина чувствителни тип на две. Използването на подобни мастило, технология за печат на екрана може да се използва за да направи всички видове модели.

Употреба: пътни знаци, забранено знаци, предупредителни знаци и знаци, както и използването на обикновени рекламни табели.

Живот: обикновено 3 ~ 7 години, според производителя разлика. Някои производители предлагат само 7 години от отразяващ филм, а 7 години по-късно, задържане на стойността на яркостта е най-малко 50 % от стойността на първоначалната яркост. Някои производители предлагат светлоотразително фолио за 3, 5 и 7 години.

Приложими подовата плоча: алуминиева пластина, стоманена плоча.

Работна температура: общи изисквания на 18 ~ 28 градуса по Целзий.


Високо производителни отразяващ филм

Висока якост отразяващ филм е един вид трайна запечатани отразяващ филм, най-малко три пъти по-ярка от инженерни отразяващ филм. Материалът е бил използван успешно за да пътни знаци. Дори ако знаците са в по-големи ъгли и в светлите области, висока якост отразяващ филм показва признаци, ясно, ефективно предупреждение опасна ситуация пред водача.

Висока якост отразяващ филм е подходящ за общи пътни пътни знаци, а именно обичайните магистрала, първа степен, степен два, клас три, клас четири пътя и временното използване на знаци. Обикновено разделени в чувствителни на натиск и топлина чувствителни тип на две. Използването на подобни мастило, технология за печат на екрана може да се използва за да направи всички видове модели.

Употреба: пътни знаци, забранено знаци, предупредителни знаци и знаци, както и използването на обикновени рекламни табели.           Живот: по принцип 10 години, серията на отразяващ филм в нормален употреба, 10 години след задържане на стойността на яркостта на поне 80 % от стойността на първоначалната яркост.

Приложими подовата плоча: алуминиева пластина, стоманена плоча.

Работна температура: общи изисквания на 18 ~ 28 градуса по Целзий.


Диамант отразяващ филм

Принципът му на размисъл е различен от принципа на отражение на стъклени перли, използвани в инженерството и високата якост отразяващ филм. Тя използва най-новите технологии, отразени от микро кристал куб.

Всяка от диамант кубове в diamond рефлектора е се присъединиха и подредени, и там са повече от 930 кубически ъгли в областта на квадратен сантиметър на материал. Тънък слой от микрокристална кубически слой е запечатана за да образуват въздушен слой, така че попадащата светлина формира вътрешни общ размисъл, така че най-добрия размисъл ефект може да бъде постигната без помощта на метален рефлектор. Сравнение на инженерни клас отразяващ филм и висока якост диамант клас отразяващ филм от висока твърдост износоустойчив поликарбонатен материал и crystallite куб технология и традиционните, отразяващи изпълнението му не само два пъти, но също и значително подобрява производителността на широк ъгъл. Яркостта на диамант отразяващ филм е повече от шест пъти от тази на инженерство и то е повече от три пъти по-висока от тази на висока якост.

Пътни знаци за високостепенна и градските пътища. При нормална експлоатация стойността на яркостта задържане след 10 години е най-малко 50 % от стойността на първоначалната яркост. Използването на подобни мастило, технология за печат на екрана може да се използва за да направи всички видове модели.

Употреба: пътни знаци, забранено знаци, предупредителни знаци и знаци, както и използването на обикновени рекламни табели.           Живот: по принцип 10 години, серията на отразяващ филм в нормален употреба, 10 години след задържане на стойността на яркостта на най-малко 50 % от стойността на първоначалната яркост.

Приложими подовата плоча: алуминиева пластина, стоманена плоча.

Работна температура: общи изисквания на 18 ~ 28 градуса по Целзий.