Начало > Новини > Съдържание

DERFLEX популярни банер бански и винил банер материали

Nov 18, 2017

DERFLEX най-популярните банерни платове и PVC банерни материали през последната половин година:

Backdrop fabric banner

PVC banner scrim

Тъкани

Шалтета за сянка - Нашият покрит плат е 20-унция. текстуриран памучен материал, който може да бъде подгънат и гарниран или може да бъде монтиран директно на стени с повечето търговски лепила за покриване на стени. Перфектен за пълно покритие на стени, фон в театъра или телевизионни или филмови набори.

InteliCoat Matte Canvas - Предназначена за репродукции на изобразително изкуство и за разтягане върху рамки. Могат да бъдат подгънати и гарнирани, или направени с джобове за декоративни банери.

Покрити полиестерни тъкани - Нашите покрити полиестерни тъкани са полиестерни тъкани, които предлагат отлично качество на печат, което може да бъде подгънато и гарнирано. Перфектен за вътрешни приложения и краткосрочни приложения на открито, това е най-достъпният тъканен материал.

Ultra Poplin Canvas - 7 унции, плетени полиестерни платна с лек разтягане за живи качеството на печат. Със своите леки характеристики на опън и бръчки и без гънки, това широкоформатно платно е идеално за големи графики и рамкови системи.


Винил банер материали

13 oz. PVC покритие банер - винил покритие найлон ре-привързани банер материал, предназначен за големи & Гранд формат печат; идеален за приложения, които изискват безшевна основа. Това е бяло матово покритие. Този предно осветен материал произвежда истински, жизнерадостни цветове без проблеми, засягащи рибните очи, стърчащи или цветни дрехи. Мастилото няма да се надраска, а времето за изсъхване е минимално, като се залепва лице в лице.

13 oz. SuperSmooth BlockOut Scrim Banner - Материал от 14 мили, покрит с винил покритие, който осигурява 100% непрозрачност за двустранен печат. Перфектен за банерни щандове, фини затъмнени банери и други приложения от висок клас.

Panagraphics Backlit Banner - Panagraphics Backlit Banner е идеален за приложения със средно и дългосрочно задно осветяване. Разтворим, който може да се разпечатва, разтяга се и се загрява, този материал може да се използва в рамки, за тенти или за обикновени банери.

14 oz. Backlit PVC обвит банер - BACKLIT е прозрачен качествен материал с висока сила на разкъсване и дълготрайност. Материалът може да бъде осветен от гърба и следователно е добре квалифициран за осветление на реклами във вътрешни и външни пространства.

Мрежа 9 унции. Банер - Висококачествена нетъкан текстил, който на основата на отличната пропускливост на въздуха е особено подходящ като голям рекламен носител за фасадна реклама и капсулиране на сгради. Този продукт е идеален за банери, които ще бъдат подложени на силно вятърно натоварване.

Super Banner Banner - Свръх тежка алтернатива. Устойчив на пламък, висока якост на разкъсване, правят този материал чудесен избор за високи вятърни места.

16 oz. Frontlin PVC покритие банер - е висококачествен материал, предлагащ първокласни характеристики за печат. Едната страна е боядисана с висок гланц, докато другата страна има матово покритие и това може значително да увеличи рекламното влияние на съобщението.

Eclipse 13 oz. банер - Eclipse е предно осветен субстрат с черно оцветен гръб, идеално подходящ за приложения за банери и билбордове. Той може да се използва и за всяко приложение с предна светлина или за блокиране.

15 oz. UltraBlockout Pro Banner - покрит и печатаем от двете страни, UltraBlockout BannerTM Pro 15 oz. е подходящ за двустранни знаци и банери и може да се използва за вътрешни или външни приложения при средни