Начало > Новини > Съдържание

Разликата между пластмасовата PVC платна и полиетиленовите ленти

Dec 23, 2017

PVC брезент : покрит с високо съдържание на полиестер плат плат е базиран на полиестерни платна с висока якост , покрити с PVC (пасти) смола със скорост, мана, антистаряващ агент, антистатичен агент Разнообразни химически добавки, пластифицирани от високата температура , Той е водоустойчив, устойчив на плесени, устойчив на студ, анти-стареене и антистатичен. Неговата якост на разчупване, разкъсване на разтегливост и сила на разкъсване са много по-добри от традиционните брезентови брезенти. Появата на продукта е цветна и приятна. Специалната повърхностна обработка за неплъзгащ ефект е международната популярна водоустойчива материя, а широчината на изключително големите до 2 метра ширина, крайният продукт може да намали шева, за да подобри качеството на наличните шевове за термично снаждане. Съобразно нуждите на потребителите и производството на различни функции, различни цветове, различни дебелини на продукта.


На второ място, характеристиките на продукта и показателите за ефективност

1. Индекс на якост на опън: якост на основата ≥ 2100N / 5CM, якост на вътъка ≥ 1600N / 5CM; 2. Няма изтичане на вода, стойност на водното налягане ≥ 2000MM воден стълб; 3. За ниска температура, студената температура е -20 ℃; 4 За да формовате, експериментът с плесен като.


Трето, използването на продукта

1. Налични автомобили, влакове, товарни плавателни съдове;

2. Може да се използва за терминални станции в пристанището на пристанището на летището;

3. Изграждане на временни зърнени храни и разнообразие от култури, покрити на открито;

4 за строителни обекти, електроцентрали и други обекти за изграждане на временни навеси, временни складови материали;

5 могат да бъдат обработени къмпинг палатки и всички видове машини и оборудване външно яке.


Четвърто, характеристиките на продукта и използването на точки на внимание

1. С водонепроницаема, противоумителна функция и има предимствата на лекото тегло, висока якост на опън, киселинна и алкална устойчивост, устойчивост на висока температура, лесно миене и сгъване и др.

2. Този продукт трябва да избягва сблъсък на остри стоманени отвори по време на употреба;

3. Ако продуктът е повреден, може да се използва ремонт на лепило

PVC vinyl tarp material

truck covering 610gsm PVC tarpaulin material


РЕ брезент: слънцезащитен, водоустойчив. Антифризи, анти-стареене, антикорозионна, лека, лесна за сгъване, по отношение на PVC брезента, PE платното е по-евтино. Подходящ за хидроизолация на двора, експлоатационният живот ще бъде по-кратък.

outdoor PVC coated fabric