Начало > Новини > Съдържание

Различни материали за платформени системи

Nov 15, 2017

DERFLEX е професионален производител на брезентови материали, използвани за системи за покриване на камиони . има няколко tarp системи за ваше сведение

truck tarpaulin truck

камионетки


PVC coated tarpaulin material

системи за покриване на камиони


vinyl truck tarp

Материал от брезент от 18 грама


икономическите системи осигуряват изключително качество и издръжливост на цена, която да отговаря на всеки бюджет. Тези системи са предназначени за по-малки и средни самосвални камиони и ремаркета и са оборудвани с пружини, корпуси и крайни пластини за тежки товари. Икономичните системи са идеални за озеленяване, изкопни работи и за настилки, които изискват лесни, практични системи, които се инсталират в рамките на един час, са лесни за работа и ще издържат на ежедневна употреба. Решетъчните материали се предлагат във винил или в мрежа.


Системите Side Roll покриват ремаркета с дължина до 53 фута в система отстрани до страни. Използвани предимно за селското стопанство, строителството и транспортирането на отпадъци, тези системи се предлагат ръчно или електрически, и имат водоустойчива тъкан, мрежеста или винилова лента. Системите за странично преместване на планинските релси са идеални за настаняване на дълги тегления на натоварени натоварвания. Предлагат се леки странични ролкови системи. Системите могат да бъдат инсталирани само за 6 часа. Регулируемите стоманени лъкове се предлагат стандартно с опция от алуминиеви или влакнести стъклени лъкове. Идеален за изхвърляне на отпадъци и селскостопански пазари.


Flip Tarp системите са най-универсалните и често използвани системи, идеални за строителство, асфалтиране и рециклиране. Надеждни системи с ниска поддръжка Flip Tarp могат да бъдат монтирани на камиони с дължина до 48 фута и са налични в ръчни или напълно автоматични системи. Разнообразие от мотори, тапи и опции за монтаж. Опция 18 унции. платно или горещо покритие.


Универсалните , леки системи за тарпиране на странични прегради осигуряват перфектно събиране на отпадъците за ремаркета с дължина 45 фута или повече. Тези леки системи са 300 фунта. или по-малко - половината от системите на конкурентите, така че да се фокусирате върху тегленето, а не върху това колко тежи вашата система за зареждане на вашите товари. Системите за тарпи за странично преобръщане се предлагат в конфигурации с единични или двойни флипчета. Те се инсталират като системи с болтове, което означава, че не се изисква заваряване, затова системите могат да бъдат инсталирани бързо. Системите Side Flip осигуряват бързо, 100% задържане, покривайки товари само за 20 секунди. Системите за странично захващане на страници могат дори да покриват натоварените товари. Идеален за разтоварване и скрап.


Roll-Off Container системи включват Crank N 'Roll tarps , ръчни тарпи и водоустойчиви странични валяци . За повече информация за всяка система за тапери кликнете върху съответните категории по-долу.


Системите с плосък покрив включват стоманени платна, торби за бобини и платнени платна . Те предлагат разнообразие от устройства за контрол на товара за платформени приложения, включващи: храпови и канални ремъци, лебедки и лентови ленти, лебедки и предпазители за ъгли, вериги за верига и верижки и 18 унции. винилна брезент.