Начало > Новини > Съдържание

Цифрови носители за печат

Jul 04, 2017

Основно приложение на дигитални печатни медии: външна реклама и вътрешна реклама. Цената на крайните продукти се изчислява от производствените МКЦ, а разходите за проектиране се начисляват главно на базата на нивото на трудност.


Основни материали, използвани за външна реклама:

I. Самозалепващият винил , защото е лепкав и анти-UV символи, се използва широко като стикер за автомобили .

II. цифрова сублимационна печатна тъкан , се прилага в романтични и елегантни случаи на показване.

III. Външен фронтон с предно осветление, Големите формати на печат, които виждаме на открито, светлината идва отстрани на печата.

IV. външен банер с обратно зареждане . Това са отпечатъците върху външните знаци и светлинната кутия, светлината идва от страната на отпечатване.

V. Еднопосочно виждане за визията : Приложено върху стъклото на прозореца на колата, заедно с винил стикера от PVC .

VI. PVC banner mesh : Reticular рекламен материал, вид на материали, използвани за отразяване на стила на специалния начин на израз на госта.

self adhesive vinyl wholesale

винил стикер


sublimation fabric wholesales

знамен материал


billboard banner

PVC фолио с предно осветление

translucent vinyl banner

PVC подсветка банер


OWV vinyl

еднопосочен вид винил


mesh banner supplier

платният банер


Вътрешен рекламен материал:

I. Тъкан за сублимация : Подобно на копринената мастиленоструйна материя , използвана за по-романтични и елегантни изложби, като магазини за облекло

II. Полиестерният текстил : Използва се за по-романтичен и елегантен изложбен сайт, определена маслена текстура, може да се използва за сватбена фотография, като например въплъщение.

III. ПП синтетичен хартиен материал : Това е, ние обикновено се нарича плакати, изящни лепило, висока точност, но няма собствена лепилна повърхност, клиентите могат да използват двустранно лепило, прикрепено към стената, може да се използва много пъти

IV. прозрачен самозалепващ винил : Прозрачен феномен, най-използван за публикуване на врати, този материал е благороден и щедър, е да покаже имиджа на компанията на опция.

V. Фотохартия : Позната като плакати, фина хартия, висока точност, без фаза с каучукова повърхност, обикновено се използва за производство на Yilabao, X дисплей и други изложбени щандове.

VI. Банер с фоново осветление от PET : С изящно изображение характеристиките на светлинното предаване са умерени.

backlit textile manufacturer

подсветка текстил


polyester textile supplier

памучно платно


rollup material

PP хартия

clear self adhesive vinyl.jpg

ясно винил стикер


solvent paper wholesale

фотохартия


light box banner

подсветка PET банер

При използване на закрито, изходът от неговата снимка обикновено е с размер само няколко квадратни метра. Максимална ширина от 1,5 метра в единия край. В края на изходното изображение, но също и филм (гостите могат да избират светлинен филм или суб-мембрана) или монтирана дъска, която да бъде завършена, разделителната способност на изхода е висока, цветът е относително наситен, ясен. Външната точност ще бъде сравнително малка, размерът е неограничен, няма филм.


DERFLEX е професионален производител и износител в Китай, съсредоточаващ се върху дигитални печатни медии . Ако имате по-голям интерес към нашите продукти, моля свържете се свободно с нас.