Начало > Новини > Съдържание

Категории материали за външни знаци

Nov 15, 2017

DERFLEX твърда ламаринен листов материал се използва най-вече за направата на външни знаци: PVC пяна борда, акрилни листове, алуминиеви композитни листове и др ....


Пилонови знаци

Разширете над конкуренцията си и направете своя собствена визия. С пилони, небето е границата. Също известни като свободно маркирани знаци или знаци от полюс, тези знаци ви позволяват да създадете образ за вашия бизнес, който може да бъде видян от масите.

pylon signs


Паметник Признаци

Заземен със здрава конструкция, изравнена с пода или монтирана с основа, знаците за стил на паметник създават смели изявления точно на нивото на очите. Нашият опитен дизайнерски персонал може да ви помогне да съберете идеалната комбинация от стилове и материали, които да отговарят на вашите нужди.

Monument Signs


Пощенски и панелни знаци

Традиционният пост и панел подписват ефективно и професионално съобщението ви. Използвайки разнообразие от материали и опции за дизайн, знаците за пост и панел могат да осигурят основен традиционен облик или уникален и елегантен външен вид

Post and Panels Signs


Чадъри

Тенниците осигуряват повече от просто подслон. Те добавят елегантност и дори могат да комплиментират външната архитектура на сграда, като привличат вниманието на потенциални клиенти.

Awnings


Проектиране на знаци

Проектирайте съобщението си с класа. За разлика от традиционния монтиран на стена панел, тези знаци са предназначени да увеличат видимостта. Има разнообразни прожекционни скоби за стена и налични материали за лице, които ви осигуряват желания Ви вид. Скобите могат да бъдат носталгични или лъскави, а лицата могат да бъдат издълбани или отпечатани. Нека знакът ви да се вижда от нова гледна точка с проектен знак.

Projecting Signs


Стенни монтирани знаци

Направете своята сграда на фона на вашата най-ефективна реклама. От алуминиев панел, до оформено осветено знак, стенописите предлагат безкрайни възможности.

Wall Mounted Signs