Начало > Новини > Съдържание

Флуоресцентни сигурност мастила

Sep 10, 2015

Защото невидими флуоресцентно мастило е невидим или безцветен, невидими в отпечатването, които четимо от машина следа флаг, така че му е трудно да се създаде, но вида на технологията, фалшифицирането по-добре укриване, фалшифицирането усилия по-силен. В момента повечето от аптечен са невидими мастила.

Видими флуоресцентни печатарско мастило фалшифицирането: материал, използван за видими флуоресцентни мастила, печат процес е проста, точна регистрация, отпечатване на резултати с нормален мастило печат ефект. Но под UV светлина облъчване, печатни дисплея необичайно светлина, по това време, могат да бъдат разграничени от обикновените мастило. Флуоресцентно мастило типовете, използвани за амбалаж печат ефект е много важно, ако е неточна или зле, може да доведе до фалшифицирането ефект не е очевидно или не играе никаква роля на защита. Например според цвят за принцип на поглъщане на светлина, дълъг дължина на вълната светлина усвояването вълната на цвят в цвят и цвят на теория.

Ако добавим в пълна златен герб отпечатани безцветен флуоресцентно мастило, първи слой в флуоресцентно ултравиолетово мастило под светлините и син (б) цвят и покритие в края на края на Златната (Y) за смесване на цветовете. От цвета добавка цветен теория, след смесване жълта и синя светлина, бяла светлина, жълта светлина и синя светлина допълват взаимно, че е фалшифицирането ефект или в някои случаи просто не играят никаква роля на защита. От края на теорията на поглъщане на светлина, това е защото спектъра на дълги вълни в златна светлина абсорбира някои от по-кратък трябва да бъде синя дължини на вълните на светлина, така че не виждам флуоресцентни син цвят, за да се рендира. Флуоресцентни червени при същите обстоятелства много добре.