Начало > Новини > Съдържание

Разлика между Frontlit Flex Banner Material и Backlit Flex Banner Материал за печат

Nov 21, 2017

Предварително фолио се използва, когато имате светлини, насочени в предната част на банера, както е показано по-долу. Това е бял непрозрачен субстрат с дебелина 340 gsm. Има мека и деликатна повърхност. Тези банери идват както с блясък, така и с матово покритие. Те могат да се използват на открито и на закрито с лекота, тъй като са устойчиви на атмосферни влияния.

PVC banner fabric frontlit

Frontlit flex banner material


Подсветкият материал за платнени банери се използва, когато имате светлини, сочещи в задната част на банера, както е показано по-долу. Това е бял непрозрачен субстрат с дебелина 510 gsm. Тези банери имат висока пропускливост. Те са специално покрити за цифров печат. Те могат да се използват на открито и на закрито с лекота, тъй като са устойчиви на атмосферни влияния и водоустойчиви. По-ясно и видимо изображение със задно осветяване поради по-ниска полупрозрачност. Съвместим с повечето разтворими принтери.

Приложения: летищни знаци, подсветки, подсветка, летищни табла, табла, панел за влак, луксозен автобусен панел, дисплеи в магазина, събития, изложби, конференции

backlit banner material

outdoor backlit bannerНяма голямо значение при проектирането между фронтовият банер и флейтингът със задно осветяване . Винаги е препоръчително да наемете добра агенция за графичен дизайн. За облицовка със задно огъване трябва да се използва подходяща комбинация от цветове, които комплименти, така че качеството на печат да е най-добро, тъй като светлината е отзад. Можете да получите банер проектиран в Adobe Illustrator, corel draw, pdf, Adobe Photoshop. Ако не сте доволни от този софтуер, тогава се препоръчва да наемете графични дизайнери.

Както предното, така и задното осветление ще изискват експертна инсталация. Инсталирането ще изисква изработка на кутия, премахване на предишния банер в случай на табла и винаги е най-добре да се остави на експертен екип. Разходите за инсталиране ще зависят от размера на банера, местоположението на инсталацията и ако има някакво специално изискване.